News Board !

XS Perfect Drink (Mocha + Latte) Free Shaker

Image
XS PERFECT DRINK (SET MOCHA + LATTE) + FREE SHAKER Offer RM80.00 (Asal RM98.00) Sebarang pertanyaan / order? Klik link ini atau di bio 🌿 https://linktr.ee/djmbeautyherbs_hq ISI KANDUNGAN :  ✓ LATTE (PAGI) : 16 sachets ✓ MOCHA (MALAM) : 16 sachets KEBAIKAN XS PERFECT DRINK : ✓ Membantu menurunkan berat badan. ✓ Melangsingkan tubuh badan. ✓ Melancarkan proses pembuangan air besar / sembelit. ✓ Membantu proses detox badan. ✓ Meningkatkan metabolisme badan. ✓ Mencantikkan dan menganjalkan kulit. ✓ Memberi rasa kenyang lebih lama. ✓ Mengawal selera makan. ✓ Membantu membekalkan tenaga. ✓ Merapatkan Miss V wanita. ✓ Menganjalkan payudara wanita. ✓ Melancarkan haid. ✓ Mengurangkan keguguran rambut. KANDUNGAN XS PERFECT DRINK : Mocha : – Mocha detox, Non dairy creamer, Skim milk powder,Arabica coffee, Ekstrak kopi hijau, Manjakani, Serapat Latte : Non dairy creamer, Coffee powderArabica coffee, Latte powder, Manjakani,Se

Goatgeos Susu Kambing

GOATGEOS  




Susu kambing yang ada 4 perisa yang berbeza kebaikan.
Dan 2 perisa untul LIMITED EDITION 

ISI KANDUNGAN : 15 SACHET

Susu goatgeos ni TIADA bau hamis atau kambing. Sesetengah orang kan tak suka bau kambing jadi korang boleh lah cuba minum susu goatgeos ni
Susu goatgeos juga sesuai untuk kanak2 seawal usia 2 tahun keatas, ibu pregnant, menyusukan baby,warga emas, perempuan dewasa dan lelaki dewasa..πŸ‘¦πŸ‘§πŸ€°πŸ€±πŸ‘΄πŸ‘΅πŸ‘¨πŸ‘©

Susu goatgeos ni untuk MENCERAHKAN KULIT, to pertama. Selain itu banyak kebaikan lain antaranya ialah...⤵️⤵️




🌷 Membantu mengatasi masalah tumit merekah. 
🌷 Menjadikan kulit lebih lembap dan berseri.
🌷 Membantu merawat pelbagai masalah kulit terutamanya masalah kulit kering dan kusam.
🌷 Baik untuk penghadaman dan untuk masalah gastrik.
🌷 Sesuai untuk ibu mengandung kerana kaya dengan vitamin, protein dan asid folik.
🌷 Sesuai untuk semua peringkat umur, seawal 2 tahun



BAHAN UTAMA GOATGEOS WHITE COFFEE & MANJAKANI :
🌸 Ekstrak Susu kambing 
🌸 Ekstrak Vitamin C
🌸 Manjakani
🌸 Glutathione
🌸 White Coffee 
🌸 Krimer Tanpa Tenusu
.


BAHAN UTAMA GOATGEOS CHOCOLATE & CHIA SEED :
🌸 Ekstrak Susu kambing 
🌸 Ekstrak Vitamin C
🌸 Ekstrak serbuk koko
🌸 Ekstrak biji chia seed
🌸 Ekstrak delima
🌸 Ekstrak strawberi
.


BAHAN UTAMA GOATGEOS MADU & KURMA :
🌸 Ekstrak Susu kambing 
🌸 Ekstrak Vitamin C
🌸 Ekstrak Kurma
🌸 Ekstrak Madu 
.


BAHAN UTAMA GOATGEOS MIXBERRY & STRAWBERRY :
🌸 Ekstrak Susu kambing 
🌸 Ekstrak Vitamin C
🌸 Ekstrak Strawberi
🌸 Ekstrak Kurma 
🌸 Ekstrak Delima 
🌸 Ekstrak Beri
.
CARA PENGAMBILAN : 
= Minum setiap pagi sebelum sarapan dan pada waktu malam sebelum tidur 

 TESTIMONI GOATGEOS















KAMI TRUSTED SELER! INI BUKTI PEMBELIAN ONLINE CUSTOMER KAMI





Status READY STOCK!

DJMBH jual produk πŸ’― ORIGINAL dari HQ
MONEY BACK GURANTEE jika produk FAKE πŸ˜‰

HARGA GOATGEOS (COFFEE, COKLAT, STRAWBERRY, KURMA)
1 box (15 sachets) RM 42 (SM) / RM 47 (SS)

HARGA GOATGEOS LIMITED EDITION (CORN CARAMEL, BIRDNEST HONEYDEW)
1 box (15 sachets) RM 39 (SM) / RM 44 (SS)


KAMI MENGGUNAKAN SERVIS PENGHANTARAN J&T EXPRESS DAN CITYLINK EXPRESS



Nak Order? Klik ⤵

Nak Tengok Katalog Produk Lain? Klik ⤵


TEAM PACKING DJMBH


Kami pos barang setiap hari Isnin - Jumaat, bayaran yang diterima sebelum pukul 3 petang akan diposkan pada hari yang sama. Kami trusted seller berdaftar dengan SSM sejak tahun 2012, untuk lihat feedback dari pelanggan kami klik → Testimoni Penghantaran & Penerimaan Parcel

Boleh lawati fb pages dan instagram official kami DJM Group International @djmgroup_hq / DJM Beauty Herbs  @djmbeautyherbs_hq

Comments

Most Popular Products :

Bubble Belly Oil

Krim WDTA Bahaya?

Beautywise Rejuvenating Set

Mamadil Women Love : Hanya terbaik untuk kaum hawa