neelofa lipmatte & lipstick (young & glow)

NEELOFA LIPMATTE & LIPSTICK (YOUNG & GLOW) 
.
🌸 NEELOFA LIPMATTE (YOUNG & GLOW) πŸŒΈ
.
Neelofa lipmatte dihasilkan dari bahan-bahan yang mampu merawat bibir yg mempunyai masalah kering, mengelupas, hitam seperti vitamin E, natural mineral, minyak argan untuk melembapkan bibir😍🌹
.
. Tak perlu lagi menggunakan skrub bibir kerana ramuan shea butter menyebabkan bibir seperti sudah dirawat😎πŸ’ͺ🏻
.
KENAPA ANDA WAJIB ADA NEELOFA LIPMATTE
.
πŸ’„ NEELOFA LIPMATTE ada ARGAN OIL yang berfungsi untuk merawat bibir kering.
πŸ’„ Tekstur NEELOFA LIPMATTE memiliki kod warna yang natural dan tidak terlalu terang
πŸ’„ Boleh merawat bibir yang hitam dan lebam.
πŸ’„ NEELOFA LIPMATTE ringan di bibir sehingga tidak terasa seperti memakai lipmatte.
.
🌷 Senang di tanggalkan dengan tisu basah. dan wuduk friendly
🌷 Lulus KKM jadi tak perlu ragu-ragu.
🌷 Casing yang di upgrade seperti brand INTERNATIONAL.
.
6 Kod Warna Pilihan :
πŸ’„ MRSM
πŸ’„TIGA
πŸ’„ LOTUS
πŸ’„ KELANTAN
πŸ’„ NONA
πŸ’„ AQUARIUS
.
--------------------------------------------------------
🌸 NEELOFA LIPSTICK (YOUNG & GLOW) πŸŒΈ
.
Lipstick tekstur Velvet matte ( give ur lips a pure colour with a smooth and even texture ). Bekas lipstick pun dah mengancam apatah lagi warna lipstick tu😍
.
Calitkan dengan Young & Glow Lipstick pasti menggoda Encik Abam. Cantik macam Neelofa gittew.
.
5 Kod Warna pilihan
πŸ’„ PATIENCE
πŸ’„ KINDNESS
πŸ’„ GRACIOUS
πŸ’„ STRENGHT
πŸ’„ DEVOTION
.









NAK ORDER❓
===========
♥ SSM SA02422XX-K
πŸ’Œ +60143638872 | wa.me/60143638872 😊
πŸ““ FB : DJM beauty Herbs
πŸ“· IG : @djmbeautyherbs_hq
.
#djmbeautyherbs #pemborong #dropship #agent

 
POSTAGE❓
=========
♥ Payment before 3pm, post hari yang sama.
♥ Postage setiap hari Isnin - Sabtu.
♥ Pemborong, Agent, Dropship wanted❗
...

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Herba Kurus Tradisi (HKT)

Beautywise Rejuvenating Set

Beloss XS - Produk Kurus + Putih Murah!

AG Cera | Suplemen Kurus, Sihat Dalaman dan Putihkan Kulit dengan Cepat!

Juzfit Dark Choco by Amyra Rosli

Jus jamu mutyara modern day jamu by tya arifin

Bubble Belly Oil

JAW White Egg Crystal Skin

Snowfitz Snowwhite (Kurus + Putih)

CPG Ququrosefit