News Board !

XS Perfect Drink (Mocha + Latte) Free Shaker

Image
XS PERFECT DRINK (SET MOCHA + LATTE) + FREE SHAKER Offer RM80.00 (Asal RM98.00) Sebarang pertanyaan / order? Klik link ini atau di bio 🌿 https://linktr.ee/djmbeautyherbs_hq ISI KANDUNGAN :  ✓ LATTE (PAGI) : 16 sachets ✓ MOCHA (MALAM) : 16 sachets KEBAIKAN XS PERFECT DRINK : ✓ Membantu menurunkan berat badan. ✓ Melangsingkan tubuh badan. ✓ Melancarkan proses pembuangan air besar / sembelit. ✓ Membantu proses detox badan. ✓ Meningkatkan metabolisme badan. ✓ Mencantikkan dan menganjalkan kulit. ✓ Memberi rasa kenyang lebih lama. ✓ Mengawal selera makan. ✓ Membantu membekalkan tenaga. ✓ Merapatkan Miss V wanita. ✓ Menganjalkan payudara wanita. ✓ Melancarkan haid. ✓ Mengurangkan keguguran rambut. KANDUNGAN XS PERFECT DRINK : Mocha : – Mocha detox, Non dairy creamer, Skim milk powder,Arabica coffee, Ekstrak kopi hijau, Manjakani, Serapat Latte : Non dairy creamer, Coffee powderArabica coffee, Latte powder, Manjakani,Se

fbeaushot by fazura

Sambil jaga kesihatan, kulit kita pun cerah dan flawless tanpa cela πŸ… nk kunyah tomato mcm tu masam kan? Jom cuba jus tomato dari FBEAUSHOT! Rasa yg sangat sedap 

Kelebihan FBeauShot :
πŸ… Mencerahkan kulit (satu badan)
πŸ… Mengecilkan pori-pori di wajah
πŸ… Menghilangkan bintik hitam
πŸ… Mengecutkan jerawat
πŸ… Memudarkan parut jerawat
πŸ… Menghilangkan jeragat
πŸ… Merawat masalah kulit kusam
πŸ… Membaik pulih tona tidak sekata
.
3 Bahan utama FBeauShot :
.
πŸ‘‰πŸ» Tomato: membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam.

πŸ‘‰πŸ» L-cysteine: melambatkan proses penuan semulajadi dan membantu sintesis glutation yg sangat anti-oksidatif dan boleh membantu untuk mencerahkan kulit.

πŸ‘‰πŸ» Schisandra: mengandungi ciri-ciri antioksidan yang kuat yang berfungsi untuk meremajakan kulit (awet muda)

🌻 Fbeaushot ni bukan untuk wanita je tau. Lelaki pun boleh πŸ€—πŸ’―



 






NAK ORDER❓
===========
♥ SSM SA02422XX-K
πŸ’Œ +60143638872 | wa.me/60143638872 😊
🌐 www.djmbeautyherbs.com
πŸ““ FB : DJM beauty Herbs
πŸ“· IG : @djmbeautyherbs_hq
.
#djmbeautyherbs #pemborong #dropship #agent
POSTAGE❓
=========
♥ Payment before 3pm, post hari yang sama.
♥ Postage setiap hari Isnin - Sabtu.
♥ Pemborong, Agent, Dropship wanted❗
...

Comments

Most Popular Products :

Bubble Belly Oil

Krim WDTA Bahaya?

Beautywise Rejuvenating Set

Mamadil Women Love : Hanya terbaik untuk kaum hawa