fbeaushot by fazura

Sambil jaga kesihatan, kulit kita pun cerah dan flawless tanpa cela πŸ… nk kunyah tomato mcm tu masam kan? Jom cuba jus tomato dari FBEAUSHOT! Rasa yg sangat sedap 

Kelebihan FBeauShot :
πŸ… Mencerahkan kulit (satu badan)
πŸ… Mengecilkan pori-pori di wajah
πŸ… Menghilangkan bintik hitam
πŸ… Mengecutkan jerawat
πŸ… Memudarkan parut jerawat
πŸ… Menghilangkan jeragat
πŸ… Merawat masalah kulit kusam
πŸ… Membaik pulih tona tidak sekata
.
3 Bahan utama FBeauShot :
.
πŸ‘‰πŸ» Tomato: membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam.

πŸ‘‰πŸ» L-cysteine: melambatkan proses penuan semulajadi dan membantu sintesis glutation yg sangat anti-oksidatif dan boleh membantu untuk mencerahkan kulit.

πŸ‘‰πŸ» Schisandra: mengandungi ciri-ciri antioksidan yang kuat yang berfungsi untuk meremajakan kulit (awet muda)

🌻 Fbeaushot ni bukan untuk wanita je tau. Lelaki pun boleh πŸ€—πŸ’―



 






NAK ORDER❓
===========
♥ SSM SA02422XX-K
πŸ’Œ +60143638872 | wa.me/60143638872 😊
🌐 www.djmbeautyherbs.com
πŸ““ FB : DJM beauty Herbs
πŸ“· IG : @djmbeautyherbs_hq
.
#djmbeautyherbs #pemborong #dropship #agent
POSTAGE❓
=========
♥ Payment before 3pm, post hari yang sama.
♥ Postage setiap hari Isnin - Sabtu.
♥ Pemborong, Agent, Dropship wanted❗
...

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Herba Kurus Tradisi (HKT)

Beautywise Rejuvenating Set

Beloss XS - Produk Kurus + Putih Murah!

AG Cera | Suplemen Kurus, Sihat Dalaman dan Putihkan Kulit dengan Cepat!

Juzfit Dark Choco by Amyra Rosli

Bubble Belly Oil

Jus jamu mutyara modern day jamu by tya arifin

JAW White Egg Crystal Skin

Women Desire Triple Advance (WDTA) - Krim Hormon Wanita

CPG Ququrosefit