Catatan

Tunjukkan catatan dari Disember, 2019

birdnest essence by pna

Imej
BIRDNEST ESSENCE merupakan serum yg di perbuat daripada 90% Sarang Burung Walit πŸ•Š️ 🌈 πŸ‘‰πŸ» Essence berfungsi untuk membekalkan nutrisi kepada kulit muka dengan khasiat mineral dan vitamins yang terkandung didalamnya. Molekulnya yang kecil, memudahkan essence untuk diserap dengan baik ke dalam lapisan dalam kulit 😎πŸ₯°. KEBAIKAN / KELEBIHAN / MANFAAT BIRDNEST ESSENCE by PNA ▶ Menyembuhkan masalah kulit jerawat. ▶ Merawat kulit muka berjeragat ▶Merawat luka dan berkesan dalam menghilangkan parut ▶ Mengecilkan liang pori. ▶ Melembabkan kulit sepanjang hari. ▶ Merawat masalah kulit kulit kering dan berminyak . ▶ Menegangkan kulit muka supaya sentiasa nampak berseri dan tidak kusam. πŸ‘‰πŸ» Birdnest Essence Antara formulasi essence yang bagus tau sebab dalam 1 botol #birdnestessence ni, terkandung khasiat Vit C, Kurma, Tomato, 90% pati sarang burung wallet dan Timun 🌹. Semua ni adalah bagus untuk kulit muka kita. Jangan risau ia selamat digunakan, tiada merkuri☺ πŸ‘‰πŸ» Ib

fbeaushot by fazura

Imej
Sambil jaga kesihatan, kulit kita pun cerah dan flawless tanpa cela  πŸ…  nk kunyah tomato mcm tu masam kan? Jom cuba jus tomato dari FBEAUSHOT! Rasa yg sangat sedap  ✨ Kelebihan FBeauShot : πŸ…  Mencerahkan kulit (satu badan) πŸ…  Mengecilkan pori-pori di wajah πŸ…  Menghilangkan bintik hitam πŸ…  Mengecutkan jerawat πŸ…  Memudarkan parut jerawat πŸ…  Menghilangkan jeragat πŸ…  Merawat masalah kulit kusam πŸ…  Membaik pulih tona tidak sekata . 3 Bahan utama FBeauShot : . πŸ‘‰πŸ»  Tomato: membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam. πŸ‘‰πŸ»  L-cysteine: melambatkan proses penuan semulajadi dan membantu sintesis glutation yg sangat anti-oksidatif dan boleh membantu untuk mencerahkan kulit. πŸ‘‰πŸ»  Schisandra: mengandungi ciri-ciri antioksidan yang kuat yang berfungsi untuk meremajakan kulit (awet muda) 🌻  Fbeaushot ni bukan untuk wanita je tau. Lelaki pun boleh  πŸ€— πŸ’―  

neelofa lipmatte & lipstick (young & glow)

Imej
NEELOFA LIPMATTE & LIPSTICK (YOUNG & GLOW)  . 🌸  NEELOFA LIPMATTE (YOUNG & GLOW)   🌸 . ▶ Neelofa lipmatte dihasilkan dari bahan-bahan yang mampu merawat bibir yg mempunyai masalah kering, mengelupas, hitam seperti vitamin E, natural mineral, minyak argan untuk melembapkan bibir 😍 🌹 . . ▶  Tak perlu lagi menggunakan skrub bibir kerana ramuan shea butter menyebabkan bibir seperti sudah dirawat 😎 πŸ’ͺ🏻 . KENAPA ANDA WAJIB ADA NEELOFA LIPMATTE ❓ . πŸ’„  NEELOFA LIPMATTE ada ARGAN OIL yang berfungsi untuk merawat bibir kering. πŸ’„  Tekstur NEELOFA LIPMATTE memiliki kod warna yang natural dan tidak terlalu terang πŸ’„  Boleh merawat bibir yang hitam dan lebam. πŸ’„  NEELOFA LIPMATTE ringan di bibir sehingga tidak terasa seperti memakai lipmatte. . 🌷  Senang di tanggalkan dengan tisu basah. dan wuduk friendly 🌷  Lulus KKM jadi tak perlu ragu-ragu. 🌷  Casing yang di upgrade seperti brand INTERNATIONAL. . 6 Kod Warna Pilihan  : πŸ’„  MRSM πŸ’„

wawa cosmetics baby girl edition

Imej
WAWA COSMETICS BABY GIRL EDITION  πŸ”₯ LIMITED BABY EDITION πŸ”₯ WAWA COSMETICS by WAWA ZAINAL ✨  BABY HAYLA   πŸ’„Nutella πŸ’„Caramel ✨  BABY SOFFYA πŸ’„Code Milky πŸ’„Code Lolipop .. Setiap kotak Mengandungi  : πŸ‘‡πŸ» 🌸  1 FREE MINI MASCARA 🌸  1 BLUSHER + MIRROR (WARNA BERLAINAN SETIAP SET) 🌸  APPRECIATION CARD 🌸  RIBBON 🌸  BOX YG SUPER CUTE 🌸  2 PILIHAN CODE LIPMATTE NAK ORDER❓ =========== ♥ SSM SA02422XX-K πŸ’Œ +60143638872 | wa.me/60143638872 😊 🌐 www.djmbeautyherbs.com πŸ““ FB : DJM beauty Herbs πŸ“· IG : @djmbeautyherbs_hq . #djmbeautyherbs #pemborong #dropship #agent POSTAGE❓ ========= ♥ Payment before 3pm, post hari yang sama. ♥ Postage setiap hari Isnin - Sabtu. ♥ Pemborong, Agent, Dropship wanted❗ ...

wawa cosmetics duo lipmatte

Imej
WAWA COSMETICS DUO LIPMATTE  . Duo LipMatte By  Wawa Cosmetics ni ada 2 set pilihan , setiap 1 set mempunyai 2 kod warna dan juga Free Lip Treatment setiap set tau πŸ˜ŽπŸ’„πŸ’ž . Setiap satu kotak mempunyai 2 kod colour . Ada 2 set pilihan : πŸ‘‰πŸ»  NUDE  - untuk yang suka warna nude gittew πŸ‘‰πŸ»  BOLD  - untuk yang suka warna seksi menyerlah . Ciri ciri Duo Lipmatte By Wawa Cosmetics  : πŸ’‹ Sangat Ringan dan mudah dibawa kemana sahaja  πŸ’‹ Waterproof πŸ’‹ Kissproof πŸ’‹ Tahan Lama FREE  1 LIP TREATMENT NEW FORMULA πŸ’―πŸ”₯ NAK ORDER❓ =========== ♥ SSM SA02422XX-K πŸ’Œ +60143638872 | wa.me/60143638872 😊 🌐 www.djmbeautyherbs.com πŸ““ FB : DJM beauty Herbs πŸ“· IG : @djmbeautyherbs_hq . #djmbeautyherbs #pemborong #dropship #agent #wawacosmetics POSTAGE❓ ========= ♥ Payment before 3pm, post hari yang sama. ♥ Postage setiap hari Isnin - Sabtu. ♥ Pemborong, Agent, Dropship wanted❗ ...