Tenadel eye serum kesan sepantas 7 hari!


Kenapa Kita Perlu Guna Serum Mata?

Mata lebih daripada sekadar tingkap untuk jiwa kita. Sebagai satu bahagian kulit yang nipis dan paling sensitif di badan kita, kawasan mata juga merupakan yang pertama menunjukkan tanda-tanda penuaan dan tekanan.

Sesetengah orang berfikir serum mata bukanlah satu produk penjagaan kulit yang penting untuk dimiliki, dan memandai dengan hanya menggunakan krim malam yang ada manfaat tambahan untuk kawasan mata. Tetapi, kita lupa bahawa bahagian mata adalah kulit yang sangat nipis dan sensitif berbanding kulit muka. Jadi, ia perlukan rawatan atau produk yang khusus untuk membantu mengatasi masalah bahagian mata seperti sembab, lingkaran hitam, garis halus, kedutan dan lain-lain.

Kenapa kita memerlukan serum khas untuk mata?

“Serum mata boleh digunakan untuk pelbagai sebab”,

kata ahli dermatologi dan pengajar klinikal yang diperakui oleh lembaga di University of Southern California Tsippora Shainhouse, M.D., F.A.A.D.

"Ini termasuk pelembab, mengurangkan keradangan, anti penuaan, memperbaiki tekstur kulit dan mengurangkan kesan lingkaran hitam sekeliling mata”.Naifa Beauty menawarkan produk khusus untuk anda yang bimbang dengan keadaan mata dan masalah sekitarnya.

Ia diformulasikan untuk melindungi dan mencegah kerosakan kulit di kawasan mata anda. Tenadel Eyes Serum 7 Days membantu mencegah penuaan kulit di sekeliling mata, mempercepatkan proses pembaharuan semulajadi untuk menguatkan kulit di sekeliling mata anda dan menggalakkan pengeluaran kolagen dan elastin, yang membawa kepada hasil yang lebih cantik dalam masa 7 hari.

Untuk mengetahui lebih lanjut bagaimana Tenadel 7 Days Eye Serum ini benar-benar boleh membantu kita baca di bawah ini.

FAQ TENADEL 7 DAYS EYE SERUM


Soalan: Apa yang akan berlaku terhadap kulit di sekeliling mata ketika kita semakin berumur?


Jawapan: Sebilangannya, degradasi serat anjal dalam kulit mengakibatkan kehilangan keanjalan dan boleh dilihat secara klinikal sebagai keriput, keletihan dan ketegangan. Walaupun kulit semua orang berbeza-beza jenisnya, faktor-faktor yang biasanya memainkan peranan dalam tanda-tanda penuaan di sekitar mata termasuk perubahan pada kualiti kulit itu sendiri pigmen, ketebalan, penghidratan, hormon dan kemerosotan struktur lemak, otot serta tulang yang mendukung kulit tersebut.

Soalan: Selain dari umur, apakah faktor lain yang menyumbang kepada penuaan kulit pramatang di sekeliling mata?


Jawapan: Cahaya matahari, faktor alam sekitar, kulit yang terdedah kepada bahan kimia kosmetik secara berlebihan, penggunaan kanta lekap (keluar dan masuk) dan juga tabiat tidur anda, semua ini mempunyai potensi untuk memberi kesan kepada kulit anda di sekitar mata.

Soalan: Mengapa kita memerlukan produk yang berasingan untuk kawasan mata kita? Tidakkah kita boleh menggunakan krim malam dan krim anti-penuaan kita?


Jawapan: Produk muka anti-penuaan secara umunya tidak diformulakan secara khusus untuk hasil yang terbaik bahagian di mata. Dikhuatiri beberapa bahan dalam produk, mungkin terlalu agresif untuk kawasan mata yang halus dan boleh menyebabkan kerengsaan seperti rasa menyengat dan terbakar.

Soalan: Bilakah kita perlu mula menggunakan Tenadel 7 Days Eye Serum? Apakah umur yang sesuai?


Jawapan: American Academy of Dermatology mencatatkan bahawa wanita mungkin akan mengalami keletihan kulit di muka pada awal 40-an. Tetapi untuk penjagaan pencegahan rawatan anti penuaan terutamanya golongan wanita, mereka seharusnya bermula seawal 20-an di dalam penggunaan serum mata khusus.

Soalan: Kenapa Tenadel Eyes Serum 7 Days menjadi pilihan? Dan apa kandungan bahan-bahan yang ada didalam serum mata ini?

Jawapan: Tenadel Eyes Serum 7 Days ini dirumus khas membantu mengurangkan masalah keriput, garis-garis halus dan tanda penuaan. Dengan menggunakan bahan semulajadi iaitu Stevioside yang berasal daripada Daun Stevia Rebaudiana, ia membantu menyelesaikan masalah ini.

Selepas 7 hari sahaja penggunaannya dapat menunjukan pengurangan kekasaran pada kulit dan kedutan. Penggunaannya secara berterusan akan membuatkan kulit lebih muda dan anjal.

Manakala Acetyl Hexapeptide-8 pula bertindak sebagai anti-ekspresi dan anti kedut dalam hanya 7 – 14 hari penggunaanya.

Porhyridium Cruentum-Red Alga pula mampu merangsang pembentukan sel baru. Protein yang terkandung pada Alga Merah sangat bagus dan terkenal untuk meregenerasi sel kulit, termasuk merangsang pembentukan jaringan tisu yang berfungsi untuk mencegah hiperpigmentasi sekaligus menjadikan kulit tetap terlihat awet muda.

Banyak testimoni-testimoni wanita yang telah mencuba produk ini dalam tempoh 7 hari sangat berpuashati dengan hasilnya.

Pengguna memberi maklumbalas yang positif yang mengatakan produk ini berkesan dalam mengurangkan garis-garis halus, lingkaran hitam makin pudar dan berkurangan. Selain itu, kulit terasa lebih lembut, halus dan anjal.

Soalan: Bagaimana dan berapa kerapkah kita perlu memakai Tenadel 7 Days Eye Serum untuk hasil terbaik?

Jawapan: Cara terbaik adalah, perlu memastikan tangan yang bersih dan kulit wajah yang baru dibersihkan untuk menyapu Tenadel 7 Days Eye Serum. Picitkan serum pada jari dan sapu ke seluruh kawasan mata, termasuk penutup, bawah mata dan lipatan sudut. Sapu dengan lembut sehingga diserap dengan baik. Elakkan menarik kulit mata ketika menyapunya dan cuba untuk tidak memakai apa-apa produk lain di mata anda. Ia juga boleh digunakan untuk keseluruhan wajah anda.

Untuk hasil yang terbaik, gunalah secara konsisten sebanyak dua kali sehari, pada waktu pagi dan waktu malam.


TESTIMONI TENADEL 7 DAYS EYE SERUM

Kami DJM Beauty Herbs merupakan registered agent sah Tenadel 7 days Eye Serum - ID No : NA-00018-19

MACAM MANA NAK BELI?

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Herba Kurus Tradisi (HKT)

Beautywise Rejuvenating Set

Beloss XS - Produk Kurus + Putih Murah!

AG Cera | Suplemen Kurus, Sihat Dalaman dan Putihkan Kulit dengan Cepat!

Juzfit Dark Choco by Amyra Rosli

Jus jamu mutyara modern day jamu by tya arifin

Bubble Belly Oil

JAW White Egg Crystal Skin

Snowfitz Snowwhite (Kurus + Putih)

CPG Ququrosefit