Posts

Showing posts from April, 2019

Askin Pinkgold Chocolate Banana Drink minuman gabungan coklat dan pisang

Image
ASKIN PINKGOLD CHOCOLATE BANANA DRINK Gabungan antara coklat dan banana untuk badan yang sihat dan kulit yang cantik Lady Boss affynadia amalkan PINKGOLD ni je untuk mantain bentuk badan dan berat tau Jadi badan kekal macam anak dara dulu walaupun dah bersalin tau, Tak dinafikan memang sukar untuk kita yang mempunyai berat badan berlebihan mahu mendapatkan berat yang ideal. Status : Ready stock  ♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 1x Juzfit Fiber Shot RM 120.00 Promosi  diskaun 10%  hanya RM 110.00 shj FREE POSTAGE! CARA BELI? Boleh klik →  Cara Beli & Pembayaran atau WhatsApp kami →   014 363 8872  (Klik) Kami pos barang setiap hari Isnin - Jumaat, bayaran yang diterima sebelum pukul 3 petang akan diposkan pada hari yang sama. Kami trusted seller berdaftar dengan SSM sejak tahun 2012, untuk lihat feedback dari pelanggan kami klik →  Testimoni Penghantaran & Penerimaan Parcel

Juzfit Fiber Shot Amyra Rosli slimming juice on the go!

Image
JUZFIT FIBER SHOT  Juzfit Fiber Shot by Amyra Rosli ialah slimming juice on the go yang mudah di ambil, Formulasi baru dengan kesan hebat untuk mendapatkan berat badan ideal & kesan boleh lihat seawal 7 hari 💚 KELEBIHAN JUZFIT FIBER SHOT : ☘ Menurunkan berat badan  ☘ Menambah tenaga  ☘ Mengawal selera makan  ☘ Mencerahkan kulit  ☘ Membakar lemak berlebihan  ☘ Menghalang pembentukan lemak  ☘ Merendahkan kolestrol  ☘ Mengempiskan perut  ☘ Meningkatkan metabolism badan  BAHAN FIBER SHOT :  ☘ AFRICAN MANGO  ☘ LEMON  ☘ HONEY  ☘ BLUEBERRY  CARA PENGAMBILAN FIBER SHOT :  ☘ Yang disarankan ambil sebelum sarapan pagi ☘ Ambil 1 sachet sebelum sarapan.   ☘ Untuk kesan yang cepat makan 2 sachet sehari pagi dan malam ☘ Yang penting banyak minum air kosong utk kesan yang lebih baik uolss! Status : Ready stock  ♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 1x Juzfit Fiber Shot RM 120.00 Promosi diskaun 10%  hanya RM 110.00 shj FREE POSTAGE!

Forever Aloe Scrub mengeluarkan daki dari dalam kulit dan mencerahkan kulit kusam

Image
Aloe Scrub Forever Living Kebanyakkan scrub yang berada dipasaran adalah berasaskan kekacang. Walaupun dikisar halus, namun permukaan teksturnya yang berbucu akan menyebabkan permukaan kulit kemerah-merahan & melukakan kulit kita..Sebab itulah hanya disyorkan penggunaan hanya seminggu sekali....BETUL TAK? FOREVER ALOE SCRUB dihasilkan dengan aloe yang banyak & dipaternkan dalam bentuk sfera @ bebola yang diadun dengan minyak jojoba(vitamin E). Apabila scrub bersentuhan dengan kulit, bebola tadi akan pecah & kulit menerima vitamin E secukupnya. Vitamin E mampu melembutkn kotoran pada permukaan kulit. Biarpun penggunaan yang sedikit, ia mampu mengeluarkan daki & minyak yang tidak diingini pada kulit. Kulit kusam tiada lagi.. . Manfaat Aloe Scrub adalah : menghilangkan white/blackhead tanpa rasa sakit mengecilkan pori wajah boleh digunakan diseluruh badan menghilangkan daki dan merawat kulit mati merawat masalah bibir gelap Yang paling best boleh cuci muk

Forever Aloe First Spray melegakan masalah sakit kulit eczema, psoriasis, jerawat, gatal-gatal, ruam dll

Image
Aloe First Spray . Forever Aloe First adalah semburan Aloe Vera dalam botol mudah guna yang perlu ada dalam setiap kotak pertolongan cemas @ first di rumah atau pejabat. . Aloe First adalah satu-satunya semburan pertolongan cemas yang dirumus dengan khasiat Aloe Vera @ lidah buaya dan herba yang membantu melegakan kesakitan, melembapkan kulit serta mempercepatkan proses penyembuhan. . Kebaikan Forever Aloe First  Semburan pelembab yang melegakan untuk seluruh badan dari hujung rambut ke hujung kaki  Semburan untuk pertolongan cemas  pH seimbang, sesuai untuk semua jenis kulit  Aloe Vera Gel yang distabilkan 100% – menenangkan dan melegakan kulit  Bee Propolis bersifat anti-bakteria & anti-kulat sangat membantu proses penyembuhan kulit yang tercedera  Allantoin adalah bahan semulajadi dari tumbuhan yang mampu menggalakkan penyembuhan & menyegarkan kulit  Sebelas (11) ektraks tumbuhan herba yang bagus untuk kesihatan kulit . Kegunaan Forever Aloe Firs

Susu Glowee Oat tanpa kolagen

Image
SHALICIOUS SUSU GLOWEE OAT  SUSU KELUARAN BARU SHALICIOUS TANPA COLAGEN  Susu oat lazat beperisa vanila kini mndapat bnyk prmntaan. . Dalam box ni ada 15 sachet susu oat.. Memiliki rasa yg sangat sedap dan yang paling best! Susu ni mrupakan booster kpd suplement2 kite yg dh sedia ade. FUNGSI GLOWEE OAT  🌹 Berupaya Rawat masalah Jerawat, Jeragat dn kulit kusam! 🌹 Meremajakan dn mnghaluskan kulit yg kasar! 🌹 Mmbntu mmprlahankn Kdar Pnghadaman Nutrien dlam Mkanan 🌹 Mngndungi Lebih byak Kalsium, Protein, Magnasium,Zat besi.Zinc dn Vitamin E 🌹 Mncerhkan, Melicinkan dn mnganjalkn kulit 🌹 Mncantikn dn mnghaluskan Kulit Ibu dan Bayi 🌹 Mampu mgurangkn kadar kolestrol dlam Bdan 🌹 Mampu mmberikan anda tenaga dn Khasiat yg anda perlukan 🌹 Mngurangkan risiko DARAH TINGGI 🌹 Mngurangkan pngerasan arteri dalam salur drh yg mnyumbang kpd SERANGN JANTUNG 🌹 Mbntu mnstabilkn kadar gula dalam darah KELEBIHAN GLOWEE OAT  🌹 Oat mengandungi vitamin dan

Herv Natural Skincare

Image
HERV NATURAL  HERV natural tu adalah produk KHAS untuk DOUBLE CLENSING METHOD & DEEP CLEANSING bagi anda yang mementingkan kesihatan & kebersihan kulit. HERV ada 3 item yg WAJIB dimiliki : BRIGHTENING OIL CLEANSER 🌻 Bertindak sebagai make up remover dan menanggalkan sisa kotoran pada kulit anda sehingga ke liang pori. 🌻 Recommended utk digunakan sbg oil based cleansing dlm teknik DOUBLE CLEANSING. Amalkan secara konsisten 2x sehari samada mekap atau tidak. DEEP & GLOW EXFOLIATOR  🌻berfungsi utk menanggalkan sel kulit mati( dead skin) yang meliputi kulit. Dead skin ni punca kulit kusam, dan punca segala skincare ( serum/mosturizer ) yang kita pakai lambat berkesan atau tidak berkesan langsung sebab dead skin ni menghalang produk meresap ke dalam kulit. 🌻 Exfoliator ni sesuai dijadikan rutin mingguan.Recommended utk digunakan 2-4 kali seminggu.Hasilnya kulit lebih sihat,tona kulit lebih sekata, memudarkan parut dan jeragat.  Bare face bukan lag

Snowy Instant Lotion Unta

Image
🌹 SNOWY INSTANT LOTION (UNTA) 🌹 Khas untuk wanita yang mendambakan kecantikan dari luaran dan dalaman secara semulajadi serta menampakkan kulit cerah, sihat dan lembap secara berpanjangan .  KELEBIHAN SNOWY INSTANT LOTION :  ⚡Membantu merawat masalah kulit dan penuaan.  ⚡Untuk kulit lebih cerah dan tona sekata dan mempunyai SPF 30  ⚡Menyinkirkan sel-sel kulit mati dan menjana sel-sel baru yang lebih sihat.  ⚡Melembapkan, menjana semula dan merawat kulit kusam.  ⚡Mengandungi anti-oksidan dan anti-radang sebagai rawatan untuk kulit.  ⚡Melambatkan melanogenesis dalam kulit.  ⚡Mencegah perubahan warna kulit yang disebabkan oleh cahaya matahari. MANFAAT SUSU UNTA :  💕anti penuan yang terbaik   💕menegangkan kulit  💕menghalang kulit rosak dari sinaran uv yang berlebihan   💕mencerahkan kulit wajah   💕menghilang garis penuan pada wajah dan badan   💕pelembab kulit secara semula jadi   💕menghalang minyak berlebihan pada kulit wajah  "Cle