Rawatan alami sakit kulit eczema bayi anda dengan Forever Aloe Vera Gelly


FOREVER ALOE VERA GELLY

Hanya SATU produk, tapi ada banyak KELEBIHANNYA. Dari syarikat penanam dan pengilang aloe vera terbesar dunia. Telah berada di pasaran dunia sejak 1978. Trusted brand di Amerika. Tetapi ramai yang masih belum tahu kelebihannya.

Apa kelebihan produk ini?

Fungsi amnya adalah moisturizer badan dan rambut, dibuat asli dari Aloe vera. Apa yang menarik mengenai aloe gel ni sangat selamat walaupun termakan.KEBAIKAN FOREVER ALOE VERA GELLY YANG ANDA TIDAK TAHU :

1. Membuatkan mata anda lebih tenang (relax).
Jika anda yang jenis tidur lambat, sukar tidur, produk ini terbaik untuk anda. Caranya, letakkan aloe vera gelly di cotton pad dan letakkan di mata. Hasilnya? kulit di sekitar mata jadi lembab dan lembut! Paling baik jika anda letakkn gel aloe vera di dalam peti sejuk terlebih dahulu.

2. Sebagai perawat rambut.
Masalah rambut kusam, kasar, bercabang ataupun kering dapat dihilangkan dengan produk ini. Caranya, letak secukupnya di rambut kemudian usap cepat di rambut.

3. Kulit terbakar.
Aplikasikan di tempat kulit terbakar, gel aloe vera ini juga boleh menghindarkan anda dari gigitan atau sengatan serangga. Dapat melegakan kulit sensitif dan sunburn.

4. Pelembap di seluruh tubuh badan.
Sapukan gel aloe vera di bahagian tubuh/wajah yang kering secukupnya, gel aloe vera ini boleh tangani bahagian kulit anda yang kering. Sapu pada permukaan kulit yang kering sebagai pelembap. Juga dapat menghilangkan jeragat.

5. Gunakan selepas mencukur jambang.
Kulit pasti jadi sensitif apabila dicukur setiap hari, jika gel ini disapukan boleh mengembalikan kelembapan kulit dan mengurangi keradangan atau kemerahan, boleh digunakan untuk lelaki dan perempuan.

6. Kuku.
Jika kamu usap-usap di kuku dan kulit, gel aloe vera ini memberi kelembapan dan mengurangi kerapuhan kuku. Sangat berguna buat anda yang punya kuku tangan dan kaki yang rapuh dan tidak berkilat.

7. Mekap tahan lama.
Mungkin anda tidak percaya, untuk mekap tahan lebih lama, sapu gel aloe vera pada wajah sebelum menggunakan foundation atau campurkan gel aloe vera bersama foundation untuk dijadikan makeup base.

Fungsinya yang melembap, melembut, mengurangkan rengsa sangat sesuai bagi anda atau anak-anak yang mempunyai masalah sakit kulit iaitu eczema, dermatitis, melecur terbakar dll. Khasiat lain forever aloe vera gelly :
  • Membantu meredakan panas, menggantikan Cool Fever
  • Membantu melegakan kulit jika terkena air/ minyak panas
  • Melegakan gusi yang sakit
  • Melegakan luka terbakar
  • Merawat kelemumur
  • Merawat buasir
  • Sebagai pelincir ketika bersama
  • Boleh dijadikan masker muka untuk melembapkan kulit

TESTIMONI BENAR DAN REVIEW PENGGUNA FOREVER ALOE VERA GELLY RATA-RATA SANGAT BERPUAS HATI DENGAN KEBERKESANANNYA YANG SELAMAT DAN TIDAK MENYAKITKAN.

Status : Ready stock 
♡♡♡♡♡♡♡♡♡

1x Aloe Vera Gelly RM 56.00
Promosi Ahli diskaun 15% hanya RM 47.60 shj


CARA BELI?
Boleh klik → Cara Beli & Pembayaran
atau WhatsApp kami → 014 363 8872 (Klik)


Kami pos barang setiap hari Isnin - Jumaat, bayaran yang diterima sebelum pukul 3 petang akan diposkan pada hari yang sama. Kami trusted seller berdaftar dengan SSM sejak tahun 2012, untuk lihat feedback dari pelanggan kami klik → Testimoni Penghantaran & Penerimaan Parcel

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Herba Kurus Tradisi (HKT)

Beautywise Rejuvenating Set

Beloss XS - Produk Kurus + Putih Murah!

AG Cera | Suplemen Kurus, Sihat Dalaman dan Putihkan Kulit dengan Cepat!

Juzfit Dark Choco by Amyra Rosli

Bubble Belly Oil

Jus jamu mutyara modern day jamu by tya arifin

JAW White Egg Crystal Skin

Women Desire Triple Advance (WDTA) - Krim Hormon Wanita

CPG Ququrosefit