Rangkaian Obsess Cosmetic

OBSESS COSMETIC

OBSESS EYESHADOWS STICK 
Kini dengan eyeshadow 2 minit, masa bersiap dapat DIKURANGKAN 20 minit. Kalau biasa korang bersolek nak pergi kerja ambil masa 1 jam, dengan eyeshadow 2 minit, 15 minit pun boleh SIAP! 

Seminit CALIT, seminit BLEND! eh, tak sampai dua minit pun lah.


4 warna yang ELEGENT yang pasti bergetar tulang rusuk para gadis.

☘♡ CHOCOLAT
☘♡ BUTTERMILK
☘♡ MULBERRY
♡☘GINGERBREAD

Eyeshadow yang :-

♡☘Sangat buttery bersifat baldu.
♡☘Senang utk blend.
♡☘Memang nampak soft and elegant.
☘ ♡ Didatangkan dgn 2 jenis kegunaan iaitu eyeshadow & highlight
☘♡ Boleh buat natural eye look atau dramatic eye look, just by using this eyeshadow stick.



Empat warna baru lipmatte by OBSESS COSMETICS ni.

♡ I DO
♡ LOVE YOU
♡ FOREVER
♡ HEARTBEAT


LIPSMATTE OBSESS COSMETIC :

♡ Tahan lama
♡ Tak lekat pada cawan bila minum.
♡ Sangat ringan bila pakai.
♡ Mengandungi Argan oil dan Vit E.
♡ Tak mengeringkan bibir.

Lipmatte ni bukan boleh pakai untuk nikah atau sanding atau pergi majlis perkhawinan sahaja tau. Nak pakai harian atau event pun boleh! Tak ada masalah.Lipmatte kita ni tahan lama tau.

Takkan comot kalau makan atau minum apa pun. Nak solat? Senang je. Mesra wudhu. Dont worry. Korang pakai lama2 pun takkan kering bibir tu sebab ada argan oil tau

Swatch OBSESS Lipmatte


OBSESS COSMETIC : CUSHION FOUNDATION (LIGHT / NATURAL)

kita dah ada 2 code
♡ natural light untuk kulit cerah amoi 
♡ medium dark untuk kulit sawo matang.
♡ boleh merawat masalah kulit
♡ baiki kulit secara berterusan
♡ mempunyai serum treatment acne yang boleh kecutkan jerawat - kaya dengan argan oil
♡ kulit akan dilindungi dengan sunblock SPF 50




OBSESS COSMETIC : LIP TINT 

Senang nak apply, tak perlu guna jari nak ratakan lip tint ni . Kita buat khas ade sponge cushion yang lembut untuk mudahkan sapuan lip tint ni

Warna rose pink sangat sesuai dengan semua bibir, mengikut aliran darah dan sangat natural mengikut sapuan pemakai .


KELEBIHAN LIP TINT :

♡ Tahan lama lebih 6 jam
♡ Merawat bibir yang kering & gelap
♡ Halal & Mesra Wudhuk.
♡ Warna Natural & tidak bercapuk.
♡ High Pigmented & tidak mengandungi Alkohol.
♡ Tidak menghitamkan bibir 
♡ Sejuk bila dipakai & tidak mengeringkan bibir





Status : Ready stock 
(last updated 25/2/19)
♡♡♡♡♡♡♡♡♡

HARGA OBSESS COSMETICS EYESHADOW
(Buttermilk/ Gingerbread/ Chocolate/ Mulberry)
PROMOSI RM 46.00 SM/SS
(Biasa RM 56.00 SM/SS)

HARGA OBSESS COSMETICS LIQUID LIPSTICK
(Love You/ Forever/ Heartbeat/ I Do)
PROMOSI RM 45.00 SM/SS
(Biasa RM 55.00 SM/SS)

HARGA OBSESS COSMETICS CUSHION FOUNDATION
(Light/ Medium)
PROMOSI RM 59.00 SM/SS
(Biasa RM 69.00 SM/SS)

HARGA OBSESS COSMETICS LIPTINT
(Rosepink)
PROMOSI RM 46.00 SM/SS
(Biasa RM 56.00 SM/SS)

FREE KOS POSTAGE
RM 8.65 SM | RM 12.00 SS
(Pembelian lebih RM 500 FREE POSTAGE)

CARA DAFTAR AHLI?

CARA BELI?
Boleh klik → Cara Beli & Pembayaran
atau WhatsApp kami → 014 363 8872

Kami pos barang setiap hari Isnin - Jumaat, bayaran yang diterima sebelum pukul 3 petang akan diposkan pada hari yang sama. Kami trusted seller berdaftar dengan SSM sejak tahun 2012, untuk lihat feedback dari pelanggan kami klik → Testimoni Penghantaran & Penerimaan Parcel

Catatan popular daripada blog ini

Bubble Belly Oil

Krim WDTA Bahaya?

Beautywise Rejuvenating Set

Mamadil Women Love : Hanya terbaik untuk kaum hawa

Rejuvlite with Tomato by Beautywise

JAW White Egg Crystal Skin

AG Cera | Suplemen Kurus, Sihat Dalaman dan Putihkan Kulit dengan Cepat!

Women Desire Triple Advance (WDTA) - Krim Hormon Wanita