News Board !

XS Perfect Drink (Mocha + Latte) Free Shaker

Image
XS PERFECT DRINK (SET MOCHA + LATTE) + FREE SHAKER Offer RM80.00 (Asal RM98.00) Sebarang pertanyaan / order? Klik link ini atau di bio 🌿 https://linktr.ee/djmbeautyherbs_hq ISI KANDUNGAN :  ✓ LATTE (PAGI) : 16 sachets ✓ MOCHA (MALAM) : 16 sachets KEBAIKAN XS PERFECT DRINK : ✓ Membantu menurunkan berat badan. ✓ Melangsingkan tubuh badan. ✓ Melancarkan proses pembuangan air besar / sembelit. ✓ Membantu proses detox badan. ✓ Meningkatkan metabolisme badan. ✓ Mencantikkan dan menganjalkan kulit. ✓ Memberi rasa kenyang lebih lama. ✓ Mengawal selera makan. ✓ Membantu membekalkan tenaga. ✓ Merapatkan Miss V wanita. ✓ Menganjalkan payudara wanita. ✓ Melancarkan haid. ✓ Mengurangkan keguguran rambut. KANDUNGAN XS PERFECT DRINK : Mocha : – Mocha detox, Non dairy creamer, Skim milk powder,Arabica coffee, Ekstrak kopi hijau, Manjakani, Serapat Latte : Non dairy creamer, Coffee powderArabica coffee, Latte powder, Manjakani,Se

Punca masalah Fibroid dan Cysts


Masalah Cyst & Fibroid

Cyst dan fibroid adalah penyakit yang sinonim dengan wanita kerana 75% wanita akan mengalaminya. Satu kemungkinan yang tinggi untuk anda juga mengalaminya. Tetapi tahukah anda apa itu cyst dan fibroid. malangnya jika anda sekadar tidak peduli, fibroid boleh bertukar menjadi barah atau kanser jika tidak diatasi pada peringkat awal.


Terdapat dua cara untuk menghilangkan cyst dan fibroid iaitu samada melalui pembedahan atau pengambilan supplement.


Apakah Cyst?

Cyst adalah ketumbuhan biasa bukan kanser yang paling kerap dijumpai di dalam uterus. Kebanyakan kes-kes lambat berkembang dan tidak menyebabkan apa-apa gejala dan hanya peratusan kecil kes-kes yang memerlukan rawatan perubatan. Ia dikategorikan mengikut di mana mereka membesar dalam rahim.

Beberapa kajian menunjukkan bahawa sehingga 75% wanita akan mengalami cyst di sepanjang hayat mereka. Cyst mengandungi udara, cecair, atau bahan separa pepejal, manakala fibroid adalah terdiri daripada bahan berserat, yang menjadikan mereka tumor.

Akibatnya, mereka juga dirujuk sebagai "ketumbuhan fibroid," "fibrolids," "myomas," atau hanya "fibroid." Pelbagai saiz daripada kira-kira 0,04 inci (1 mm) kepada kira-kira 8 inci (20 cm) atau lebih.


Apakah Punca Fibroid?

Punca fibroid belum ditentukan, tetapi ada kaitan dengan pengeluaran estrogen dalam badan wanita. Tumor ini hanya seolah-olah terhasil semasa tahun-tahun reproduktif, dan yang sedia ada fibroid mungkin mula mengecut selepas putus haid. Ia boleh jadi tumbuh dengan cepat semasa mengandung apabila pengeluaran estrogen dan aliran darah kepada kenaikan rahim, tetapi biasanya tidak menyebabkan komplikasi.


Gejala-gejala Cysts & Fibroid 

Kebanyakan wanita yang mempunyai ketumbuhan fibroid tidak mempunyai gejala sama sekali. Antara gejala yang biasa dialami termasuk kesakitan, pendarahan yang berlebihan semasa kitaran haid, sembelit atau perut kembung, dan perubahan dari segi kekerapan kencing.

CARA RAWAT CYST & FIBROID MELALUI SUPLEMEN

Mencegah lebih baik dari mengubati. Salah seorang customer beri feedback positif selepas mengamalkan set fibroid cysts Forever Living.

CYST dah tak ada!

PRODUK CADANGAN FOREVER LIVING UNTUK : Cysts & Fibroid 

Status : Ready stock 
(last updated 20/2/19)
♡♡♡♡♡♡♡♡♡

HARGA SET CYST & FIBROID FOREVER LIVING
RM 888.00 SM/SS
(Ahli RM 754.80 SM/SS)
*penggunaan 1~2bulan

FREE KOS POSTAGE
RM 8.65 SM | RM 12.00 SS
(Pembelian lebih RM 500 FREE POSTAGE)

CARA DAFTAR AHLI?

CARA BELI?
Boleh klik → Cara Beli & Pembayaran
atau WhatsApp kami → 014 363 8872

Kami pos barang setiap hari Isnin - Jumaat, bayaran yang diterima sebelum pukul 3 petang akan diposkan pada hari yang sama. Kami trusted seller berdaftar dengan SSM sejak tahun 2012, untuk lihat feedback dari pelanggan kami klik → Testimoni Penghantaran & Penerimaan Parcel

Most Popular Products :

Bubble Belly Oil

Krim WDTA Bahaya?

Beautywise Rejuvenating Set

Mamadil Women Love : Hanya terbaik untuk kaum hawa