Kurma Dhuha Jute Bag Travel / Trial Pack (JRM)

Kurma Dhuha Travel / Trial Pack RM60.00 (30biji 50grams)

Bismillahirrahmanirrahim ♡

Kurma dhuha dalam bekas kecik !! RM 60 bekas macam ni mudah untuk bawa travel berat 50gram dan ada 30 biji isi kurang separuh dari bekas besar yg asal.


Bagi anda yang nak mencuba elok beli bekas ni. Sangat banyak kebaikan kesihatan jika amalkan selalu. Hanya ini saja satu-satunya produk di Malaysia boleh pecahkan angin serta merta sangat cepat, buang gas dan lendir dalam perut. Malah ia boleh keluarkan angin dari rahim wanita punca "kentut vagina"

Org sakit sendi, slip disk, bengkak akibat gout, gastrik sangat elok makan kurma dhuha. Ia ada sejenis garam hitam fungsinya bantu tambah gel dan pelincir pada sendi yg bermasalah sebab tu saya suruh org slip disk makan juga!!

Kurma Dhuha sesuatu yang unik saya ambik dari kitab dan tabib perubatan arab mesir, LELAKI PEREMPUAN (wanita mengandung boleh makan tapi tak boleh makan banyak orang lepas bersalin paling saya galakkan makan)

Lelaki lah paling suka makan sebab dia bantu naikkan hormon lelaki, bila makan dia baguskan jakannya darah dan kesihatan urat saraf lagi elok dan darah !! kolestrol makin baik ia juga bagus untuk bantu extra tenaga sex (kualiti sperm untuk dapatkan anak)

Wanita makan ni keputihan keluar sangat banyak dan rahim jadi sihat subur, punggung dan payudara juga pejal montok kesan maka kurma dhuha sebab dalamnya ada minyak-minyak yg sangat bagus untuk tujuan tu lahhh ♡😘

Lebih info klik sini→ Kurma Dhuha Bonda Rozita

Kurma Dhuha + Jute Bag RM60 SM| RM63 SS



HARGA KURMA DHUHA JUTE BAG (50grams)
  • Normal : RM 60.00 (SM) ; RM 63.00 (SS)
  • Tiada harga ahli
  • 1 botol untuk penggunaan 30 - 45 hari
  • 'Tidak termasuk kos penghantaran, belian lebih RM 300.00 PERCUMA POSTAGE'

MACAM MANA NAK BELI?

Catatan popular daripada blog ini

Herba Kurus Tradisi (HKT)

Beautywise Rejuvenating Set

Beloss XS - Produk Kurus + Putih Murah!

AG Cera | Suplemen Kurus, Sihat Dalaman dan Putihkan Kulit dengan Cepat!

Juzfit Dark Choco by Amyra Rosli

Jus jamu mutyara modern day jamu by tya arifin

Bubble Belly Oil

JAW White Egg Crystal Skin

Snowfitz Snowwhite (Kurus + Putih)

CPG Ququrosefit