News Board !

XS Perfect Premium Caramel Cappuccino

Image
XS PERFECT PREMIUM CARAMEL CAPPUCCINO Offer RM85.00 (Asal RM99.00) Sebarang pertanyaan / order? Klik link ini atau di bio 🌿 https://linktr.ee/djmbeautyherbs_hq ISI KANDUNGAN : 20SACHET KELEBIHAN XS CARAMEL CAPPUCINO : ✓ Untuk kurus , Tiada serapat dan manjakani. ✓ Memadai untuk diminum 1 kali sehari sahaja. ✓ Lepas minum akan rasa dahaga (proses pembakaran lemak berlaku) ✓ Selera makan terkawal (rasa kenyang lebih lama) ✓ Akan membuang lepas 6-8 jam (bukan cirit birit). Ini adalah proses detox dan cuci usus ✓ Boleh diminum pagi atau malam (Digalakkan sebelum tidur) ✓ Buang lemak air & lemak tepu. BAHAN BAHAN UTAMA : Non dairy creamer , oligosaccharides , fructose , cocoa powder , skim milk , spinach owder , green tea extract , psyllium husk , guar gum ,oat fiber , apple fiber , banana powder , garcinia cambodia CARA PENYEDIAAN :  Bancuh 1 sachet XS PREMIUM CHOCOLATE dengan 150ml air panas & sedia untuk d

Felinna INCHLOSS 2019?


Hai uolsss !

THE LEGEND RETURNS !! Kakbell super duper excited uolsss, sebab ...

Masa jual ni Dulu, testimoni dia tak masuk akal. Hilang 10kg lah, hilang 20kg lah. Sampai sekarang kalau up ja status pasal inchloss tu semua tanya, masih jual ke tak? Berkesan sungguh kakbell pakai dulu.

Satu faktor lagi sebab mudah dan selamat, takyah makan makan atau telan, beli pakai ja kat mana pun, lepas makan rasa nak pakai terus sapu kat bahagian berlemak.

Alhamdulillah.. izin Allah menjadi.

Tak sabar nak jual lagi, πŸ€—

Nak kurus?


Apakah penambahan formula baru utk Hot lotion?

Jika sebelum ini fokus utama hanyalah membakar lemak. Tetapi kali ini Hot Lotion ini bertindak merawat kulit dan melembapkan secara semulajadi.


Bahan-bahan semulajadi tambahan :
1. Kacang Shea (Butyrospermum Parkii (shea) butter
2. Lempuyang Gajah (Zingiber Zerumbet)
3. Buah Zaitun (Olea Europeae)

Kelebihan Hot Lotion
1. Mengekalkan kelembapan kulit
2. Mengurangkan kesan-kesan garis regangan pada kulit.
3. Melembut dan menghaluskan kulit
4. Mengurangkan pembentukan selulit
5. Mencegah penuaan kulit
6. Menyamaratakan tona kulit

Cara Penggunaan Hot Lotion

1. Gunakan selepas mandi
2. Goncangkan botol sebelum digunakan
3. Sapukan pada tempat yang bermasalah dan urut secara perlahan

Kesan : panas dan sejuk (Dingin dan wangi)

Jom kurus balik!



LAUNCHING TODAY!
RM 59.00 FREE POSTAGE

Fuh kakbell super duper excited ni nak jual killer produk. Siapa nak beli dan order siap-siap?

Wasap link kat sini ➤  http://djmbeautyherbs.wasap.my

#sisfel #sisfelwarriors #sisfeltitanium #roadto1million #fellinahotlotion #inchlosslotion #inchloss

Comments

Most Popular Products :

Bubble Belly Oil

Krim WDTA Bahaya?

Beautywise Rejuvenating Set

Mamadil Women Love : Hanya terbaik untuk kaum hawa