Felinna INCHLOSS 2019?


Hai uolsss !

THE LEGEND RETURNS !! Kakbell super duper excited uolsss, sebab ...

Masa jual ni Dulu, testimoni dia tak masuk akal. Hilang 10kg lah, hilang 20kg lah. Sampai sekarang kalau up ja status pasal inchloss tu semua tanya, masih jual ke tak? Berkesan sungguh kakbell pakai dulu.

Satu faktor lagi sebab mudah dan selamat, takyah makan makan atau telan, beli pakai ja kat mana pun, lepas makan rasa nak pakai terus sapu kat bahagian berlemak.

Alhamdulillah.. izin Allah menjadi.

Tak sabar nak jual lagi, πŸ€—

Nak kurus?


Apakah penambahan formula baru utk Hot lotion?

Jika sebelum ini fokus utama hanyalah membakar lemak. Tetapi kali ini Hot Lotion ini bertindak merawat kulit dan melembapkan secara semulajadi.


Bahan-bahan semulajadi tambahan :
1. Kacang Shea (Butyrospermum Parkii (shea) butter
2. Lempuyang Gajah (Zingiber Zerumbet)
3. Buah Zaitun (Olea Europeae)

Kelebihan Hot Lotion
1. Mengekalkan kelembapan kulit
2. Mengurangkan kesan-kesan garis regangan pada kulit.
3. Melembut dan menghaluskan kulit
4. Mengurangkan pembentukan selulit
5. Mencegah penuaan kulit
6. Menyamaratakan tona kulit

Cara Penggunaan Hot Lotion

1. Gunakan selepas mandi
2. Goncangkan botol sebelum digunakan
3. Sapukan pada tempat yang bermasalah dan urut secara perlahan

Kesan : panas dan sejuk (Dingin dan wangi)

Jom kurus balik!



LAUNCHING TODAY!
RM 59.00 FREE POSTAGE

Fuh kakbell super duper excited ni nak jual killer produk. Siapa nak beli dan order siap-siap?

Wasap link kat sini ➤  http://djmbeautyherbs.wasap.my

#sisfel #sisfelwarriors #sisfeltitanium #roadto1million #fellinahotlotion #inchlosslotion #inchloss

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Herba Kurus Tradisi (HKT)

Beautywise Rejuvenating Set

Beloss XS - Produk Kurus + Putih Murah!

AG Cera | Suplemen Kurus, Sihat Dalaman dan Putihkan Kulit dengan Cepat!

Juzfit Dark Choco by Amyra Rosli

Bubble Belly Oil

Jus jamu mutyara modern day jamu by tya arifin

JAW White Egg Crystal Skin

Women Desire Triple Advance (WDTA) - Krim Hormon Wanita

CPG Ququrosefit