Forever Pomesteen bantu cerahkan kulit bayi dan hilangkan mabuk Ibu Hamil (testimony)

Pomesteen je sis ♥ Ini lagi satu testi pregnant mama ambil set baby n ibu gebu gebas 😂 #pomesteen + #absorbentc dua produk ni shj dah cukup bantu baby lahir pink² dan boleh hilangkan ibu yang mabuk teruk dan kurang darah serta bantu kuatkan imunisasi bayi anda.

Harga pomesteen tak mahal lah

rm58.50 agent
rm76.50 member
rm90.00 retail

Sis, nak harga yang mana? 🙈
http://www.wasap.my/60143638872

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Bubble Belly Oil

Krim WDTA Bahaya?

Beautywise Rejuvenating Set

Mamadil Women Love : Hanya terbaik untuk kaum hawa

Rejuvlite with Tomato by Beautywise

AG Cera | Suplemen Kurus, Sihat Dalaman dan Putihkan Kulit dengan Cepat!

JAW White Egg Crystal Skin

Beloss XS - Produk Kurus + Putih Murah!