Catatan

Tunjukkan catatan dari September, 2018

Sabun Super Moist JRM (Testimoni)

Imej
Sabun Super Moist sangat bagus melembutkan, mencerahkan kulit selain bantu memudarkan parut . Dari anak kecil, wanita mengandung dan dalam pantang sangat bagus pakai sabun ni . Ia bersifat antiseptik tetapi juga mengandungi susu kambing yang bantu hilangkan jerawat, matikan kuman . Penggunaan konsisten bantu cerahkan dan cantikkan kulit yang kasar akibat sel kulit mati serta melembapkan kulit yang kering . Juga sangat sesuai bagi sesiapa yang mengalami alergi kulit, kurap, cacar air, badan berbau, jerawat belakang badan, eczema, psoriasis, hitam celah peha dan kelengkang, ketiak dan leher. Testimoni super moist soap jrm Status : Ready stock  (last updated 20/2/19) ♡♡♡♡♡♡♡♡♡ HARGA SUPER MOIST SOAP JRM (80grams) RM 18.00 SM | RM 21.00 SS (Ahli RM 15.30 SM | RM 18.30 SS) KOS POSTAGE RM 8.65 SM | RM 12.00 SS (Pembelian lebih RM 500 FREE POSTAGE) CARA DAFTAR AHLI? Boleh klik →  Cara daftar Ahli & Terma Syarat CARA BELI? Boleh kl

Marjane Face Oil JRM (Testimoni)

Imej
Rupa tak padan dengan umur . Marjane Oil mengandungi campuran ekstrak kacang marula yang lama digunapakai di sekitar Afrika Selatan sebagai rawatan kulit wajah . Kacang Marula sangat bagus menstabilkan rembesan minyak dan mengurangkan minyak di muka . Ia juga sangat tinggi dengan  Vitamin E, memberikan kelembapan pada kulit tanpa membiarkan kulit rasa terlalu berminyak . Ia mengurangkan faktor-faktor penuaan seperti jeragat dan kedutan-kedutan halus . Jadikan Marjane Oil sebagai base sebelum bermakeup, efeknya akan jadi lebih glowy selain merawat kulit jauh dari dalam. Testimoni marjane oil JRM Status : Ready stock  (last updated 20/2/19) ♡♡♡♡♡♡♡♡♡ HARGA MARJANE OIL JRM (10ml) RM 50.00 SM | RM 53.00 SS (Ahli RM 42.50 SM | RM 45.50 SS) KOS POSTAGE RM 8.65 SM | RM 12.00 SS (Pembelian lebih RM 500 FREE POSTAGE) CARA DAFTAR AHLI? Boleh klik →  Cara daftar Ahli & Terma Syarat CARA BELI? Boleh klik →  Cara Beli & Pembayaran

Wuja Pinkish JRM (Testimoni)

Imej
Wuja Pinkish membantu memulihkan masalah kulit, penuaan & kesihatan yang sering berlaku di kalangan wanita melayu. Bahan aktifnya yang tinggi dengan sumber vitamin penting untuk merawat secara dalaman . Minuman campuran serbuk buah-buahan seperti lemon, peach, pinebark dan kolagen ini membantu meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik dan mencantikkan warna kulit supaya cerah dengan sekata, gebu & lebih bersinar. Testimoni wuja pinkish JRM Status : Ready stock  (last updated 20/2/19) ♡♡♡♡♡♡♡♡♡ HARGA WUJA PINKISH JRM (15sachets) RM 50.00 SM | RM 53.00 SS (Ahli RM 42.50 SM | RM 45.50 SS) KOS POSTAGE RM 8.65 SM | RM 12.00 SS (Pembelian lebih RM 500 FREE POSTAGE) CARA DAFTAR AHLI? Boleh klik →  Cara daftar Ahli & Terma Syarat CARA BELI? Boleh klik →  Cara Beli & Pembayaran Kami pos barang setiap hari Isnin - Jumaat, bayaran yang diterima sebelum pukul 3 petang akan diposkan pada hari yang sama. Kami trusted seller berd

Silky Sunscreen JRM (Testimoni)

Imej
Yang jenis tak suka pakai apa-apa pada mesti akan jatuh cinta dengan Silky Sunscreen  . Teksturnya sangat light dan lembut bila sapu pada muka. Ia mengandungi SPF 15 yang mampu melindungi kulit dari sinaran UV selama 4 jam penggunaan . Pakai sikit je dah cukup! Saiznya yang kecil dan kompak bukan sahaja menjimatkan, tetapi mudah bawa kemana-mana. Testimoni silky sunscreen JRM Status : Ready stock  (last updated 20/2/19) ♡♡♡♡♡♡♡♡♡ HARGA SILKY SUNSCREEN JRM (5grams) RM 27.00 SM | RM 30.00 SS (Ahli RM 24.30 SM | RM 27.30 SS) KOS POSTAGE RM 8.65 SM | RM 12.00 SS (Pembelian lebih RM 500 FREE POSTAGE) CARA DAFTAR AHLI? Boleh klik →  Cara daftar Ahli & Terma Syarat CARA BELI? Boleh klik →  Cara Beli & Pembayaran Kami pos barang setiap hari Isnin - Jumaat, bayaran yang diterima sebelum pukul 3 petang akan diposkan pada hari yang sama. Kami trusted seller berdaftar dengan SSM sejak tahun 2012, untuk lihat feedback dari pelanggan

Gel Mandian Bidara Arab (Testimoni)

Imej
Gangguan syaitan, jin dan makhluk halus antara isu yang sering terjadi lagi-lagi pada anak-anak kecil dan mampu mengganggu keharmonian rumah tangga . Kadang-kadang kita rasa emosi terganggu ataupun ada mengalami mimpi-mimpi buruk setiap malam, tapi tak pernah diusulkan untuk merawat secara rohani sebab dianggap biasa . Gel Mandian Bidara merupakan sabun mandi dan juga rawatan alternatif secara rohani dan spiritual bagi mengelakkan diri dari gangguan dan kerasukan . Mengikut sejarah Islam, Bidara merupakan tumbuhan syurga dan kedua-dua buah dan daunnya mempunyai kelebihan dan kebaikan tersendiri. Antaranya ialah untuk menghalau jin dan syaitan dari mendekati . Secara saintifiknya, buah bidara memiliki sifat kelembapan yang tinggi, membekalkan tenaga, lemak, protein, karbohidrat, karotein, vitamin C serta pelbagai mineral . Bagi yang mengalami insomnia, sakit-sakit kulit, alergies dan kulit kering juga amat sesuai dan selamat digunakan kerana sifat produk yang antiseptik dan a

Colonis Dmestica JRM (Testimoni)

Imej
Colonis Dmestica ini merupakan produk terbaik yang bonda rozita ibrahim keluarkan untuk detoksifikasi badan dan  ramai mengakui keberkesanannya dalam membantu proses kuruskan berat badan . Kombinasi tumbuhan organik dan tinggi serat yang membantu singkirkan toksin, merangsang otak untuk memberikan rasa kenyang dan melakukan pembakaran lemak dengan cepat . Istimewanya colonis dmestica ialah fungsi setiap herba dan tumbuh-tumbuhan di dalamnya membantu merangsang hormone leptin. Jika hormon leptin tinggi, nafsu makan terkawal . Cara Penyediaan: Ambil 15mg-20mg selepas makan malam/sebelum tidur. Dibancuh atau goncang menggunakan shaker dengan air sejuk untuk rasa yang lebih sedap.Untuk mendapatka kesan yang lebih baik, pastikan minum air sekurang-kurangnya 3 liter sehari . Setiap bekas ada disediakan skoop didalamnya, Satu bekas Colonis Dmestica (300gm) boleh tahan sebulan jika amalkan dos yang betul. Testimoni Colonis Dmestica JRM Status : Ready stock  (last u

Forever Pomesteen bantu cerahkan kulit bayi dan hilangkan mabuk Ibu Hamil (testimony)

Imej
Pomesteen je sis ♥ Ini lagi satu testi pregnant mama ambil set baby n ibu gebu gebas 😂 #pomesteen + #absorbentc dua produk ni shj dah cukup bantu baby lahir pink² dan boleh hilangkan ibu yang mabuk teruk dan kurang darah serta bantu kuatkan imunisasi bayi anda. Harga pomesteen tak mahal lah rm58.50 agent rm76.50 member rm90.00 retail Sis, nak harga yang mana? 🙈 http://www.wasap.my/60143638872

Forever Vitamin C mencerah kulit satu badan tanpa efek menggemukkan (testimony)

Imej
Testimony #absorbentcforeverliving ♥ . Bezanya dengan vit c di pasaran yang ada tambahan collagen dan tinggi mg boleh meletihkan buah pinggang dan cosume kolagen banyak juga blh buatkan badan jadi flabby aka gemuk air bengkak². . Harga 1botol/100biji #absorbentc by #foreverliving nih hanya rm60 retail rm51 ahli rm39 agent . Sis, nak harga yang mana? 🙈 http://www.wasap.my/60143638872

Forever Pomesteen Power bantu tingkatkan HB rendah Ibu Hamil (testimony)

Imej
Pomesteen je sis ♥ pregnant mama ambil set baby n ibu gebu gebas 😂 #pomesteen + #absorbentc dua produk ni shj dah cukup bantu baby lahir pink² dan boleh hilangkan ibu yang mabuk teruk dan kurang darah. Harga pomesteen tak mahal lah rm58.50 agent rm76.50 member rm90.00 retail Sis, nak harga yang mana? 🙈 http://www.wasap.my/60143638872

Forever Aloe Vera Gel vs Aloe Berry Nectar vs Aloe Bits n Peaches : Yang mana satu sesuai untuk saya?

Imej
Nak detox usus? Nak detox buah pinggang? Nak detox paru-paru? Banyak sangat lah jenis forever living aloe vera, mana satu yang bagus untuk saya? Okay di post ini kami akan cerita from a to z dari sejarah permulaan, kebaikan, kelebihan, khasiat dan sukatan/ cara pengambilan ALOE VERA GEL nih. Forever Aloe Vera Gel ada tiga jenis sahaja dan fungsinya sama DETOX racun, bendasing, radikal bebas, toksin dll tetapi setiap jenis fungsi detox ada anggota badan yang berbeza dan berperingkat. Kami perlu tahu sakit apa yang anda alami, mudah kami cadangkan produk yang sesuai. PERTANYAAN ? http://www.wasap.my/60143638872 FOREVER LIVING PRODUCTS UTAMAKAN KUALITI Untuk memastikan kualiti tertinggi, Forever menanam aloe vera di ladang milik sendiri, tanpa menggunakan sebarang racun rumpai atau racun serangga. Dengan lebih daripada 50 juta tumbuhan aloe vera , salah satu hasil daripada ladang aloe vera Forever ialah ia menolong menyingkirkan 2 juta tan CO2 daripada mu

Forever Pomesteen Power : Minuman Tinggi Antioksidan dari 7 Jenis Buahan Berry

Imej
Forever Pomesteen Power Nak kulit glowing, putih dan pinky pinky? Nak hilangkan alahan ibu hamil? Nak bayi berkulit cerah? Kenapa FOREVER POMESTEEN? Apa yang hebat sangat tentang POMESTEEN ni? Ianya minuman kesihatan berasaskan buah delima dan buah- buahan lain yangg sangat tinggi kandungan anti oksidan. Apa yang antioksidan tu? Sebatian yg mencegah kemusnahan tisu normal badan dari bahan radikal bebas, kimia, racun dan sebagainya. 7 jenis buahan yang kaya antioksidan di dalam pomesteen : Delima Pear Manggis Raspberi Beri hitam Beri biru Extrak anggur Aloe Vera Gel Sejarah kandungan bahan dalam POMESTEEN POWER Kajian di Jepun pada tahun 2004 menunjukkan buah delima mengandungi Phyto-estrogens yang boleh mengurangkan simptoms menopaus dan senggugut. Oleh sebab itu, FOREVER POMESTEEN POWER terdiri daripada 7 jenis buah-buahan dari seluruh dunia dan ianya dicampurkan dalam 1 botol. World Health Organization (WHO) menyatakan, untuk mendapatkan s