News Board !

XS Perfect Drink (Mocha + Latte) Free Shaker

Image
XS PERFECT DRINK (SET MOCHA + LATTE) + FREE SHAKER Offer RM80.00 (Asal RM98.00) Sebarang pertanyaan / order? Klik link ini atau di bio 🌿 https://linktr.ee/djmbeautyherbs_hq ISI KANDUNGAN :  ✓ LATTE (PAGI) : 16 sachets ✓ MOCHA (MALAM) : 16 sachets KEBAIKAN XS PERFECT DRINK : ✓ Membantu menurunkan berat badan. ✓ Melangsingkan tubuh badan. ✓ Melancarkan proses pembuangan air besar / sembelit. ✓ Membantu proses detox badan. ✓ Meningkatkan metabolisme badan. ✓ Mencantikkan dan menganjalkan kulit. ✓ Memberi rasa kenyang lebih lama. ✓ Mengawal selera makan. ✓ Membantu membekalkan tenaga. ✓ Merapatkan Miss V wanita. ✓ Menganjalkan payudara wanita. ✓ Melancarkan haid. ✓ Mengurangkan keguguran rambut. KANDUNGAN XS PERFECT DRINK : Mocha : – Mocha detox, Non dairy creamer, Skim milk powder,Arabica coffee, Ekstrak kopi hijau, Manjakani, Serapat Latte : Non dairy creamer, Coffee powderArabica coffee, Latte powder, Manjakani,Se

Petua bonda #9 : Khasiat pokok dokong anak

Petua Bonda


Hai pembaca blog DJM Beauty Herbs!

Hari ini bonda nak share sikit info kesihatan dari segi perubatan herba tentang ‘pokok dokong anak’.. Bonda pernah buat video nya tapi tak full version.. jadi hari ini bonda share dalam tulisan je ya.. nak buat video tak sempat sangat sekarang.. He he he


Pokok dokong anak ni sangat bagus untuk wanita lepas bersalin untuk mengurangkan stress.. membantu meningkatkn kalsium.. dan sangat bagus merawat luka..



untuk wanita baru bersalin.. rebusan air ini lebih elok direbus dengan 2 gelas air dan dua biji pinang muda.. direbus hingga mnjadi sejat dan pekat.. dan mnjadi satu cawan..



untuk bayi baru lahir.. dia sangat bagus untuk merawat jaundis.dan hepatitis B.. 



Untuk rawatan buasir pun sangat bagus diamalkan air rebusan pokok dokong anak.. dengan cara mencabut pokok nya dari akar.. basuh bersih dan rebus kan dengan 3 cawan air.. rebus sehingga mnjadi warna kuning pekat dan mnjadi 2 cawan air.. minum ketika waktu malam dan keesokan hari nya..



nanti ada masa bonda akan sambung info nya melalui video.. insya-Allah.. smoga info-info ini bermanfaat buat para followers semua..

Comments

Most Popular Products :

Bubble Belly Oil

Krim WDTA Bahaya?

Beautywise Rejuvenating Set

Mamadil Women Love : Hanya terbaik untuk kaum hawa