News Board !

XS Perfect Drink (Mocha + Latte) Free Shaker

Image
XS PERFECT DRINK (SET MOCHA + LATTE) + FREE SHAKER Offer RM80.00 (Asal RM98.00) Sebarang pertanyaan / order? Klik link ini atau di bio 🌿 https://linktr.ee/djmbeautyherbs_hq ISI KANDUNGAN :  ✓ LATTE (PAGI) : 16 sachets ✓ MOCHA (MALAM) : 16 sachets KEBAIKAN XS PERFECT DRINK : ✓ Membantu menurunkan berat badan. ✓ Melangsingkan tubuh badan. ✓ Melancarkan proses pembuangan air besar / sembelit. ✓ Membantu proses detox badan. ✓ Meningkatkan metabolisme badan. ✓ Mencantikkan dan menganjalkan kulit. ✓ Memberi rasa kenyang lebih lama. ✓ Mengawal selera makan. ✓ Membantu membekalkan tenaga. ✓ Merapatkan Miss V wanita. ✓ Menganjalkan payudara wanita. ✓ Melancarkan haid. ✓ Mengurangkan keguguran rambut. KANDUNGAN XS PERFECT DRINK : Mocha : – Mocha detox, Non dairy creamer, Skim milk powder,Arabica coffee, Ekstrak kopi hijau, Manjakani, Serapat Latte : Non dairy creamer, Coffee powderArabica coffee, Latte powder, Manjakani,Se

Shampoo Santan Homemade

SHAMPOO SANTAN HOMEMADE

Penawar Mujarab Rambut Gugur & Kelumumur

.

"Akak menyesal tak cuba awal-awal. Rambut dah hilang gugur, kelumumur makin kurang, gatal-gatal kepala pun kurang. Baru seminggu akak pakai. Menyesal sangat tak try awal-awal" - Puan Nor Amirah

.

"Saya dapat terus pakai, biar lama sikit. Esoknya rambut tak gugur dah. Kalau tak sebelum ni 24jam rambut asyik gugur je. Bila mandi pakai shampoo biasa dulu lagi banyak gugur. Stress weh. Tapi bila pakai shampoo santan tu elok pula takde rambut gugur masa mandi. Suka sangat." - fida

.

"Kalo perempuan ni rambut kelumumur..rasa rimas. Rasa tak selesa sangat. Tapi sekarang memang selesa. Pakai tudung lama-lama pun selesa je. Tak gatal dah. Syukur sangat jumpa shampoo santan" - Puan suai Shampoo santan adalah produk hair care yg 100% dr bahan organik dan bahan utamanya adalah santan dan diproses 100% scr homemade.

4 bahan penting dalam Shampoo Santan iaitu santan, minyak kelapa, minyak oren & minyak rosemary. Semua bahan yang diletakkan dalam shampoo ni mempunyai peranan masing2. Contoh macam...

Coconut Milk (Santan Kelapa)

+menyuburkan kulit kepala & rambut

+mengawal minyak berlebihan

+mengelakkan botak & rambut beruban

Coconut Oil (Minyak Kelapa)

+menguatkan rambut 

+melembutkan rambut

+melawan kelemumur & rambut bercabang

Sweet Orange Essential Oil

+melegakan kegatalan kulit kepala

+merangsang pertumbuhan rambut

+bau yang segar

Rosemary Essential Oil

+mengelakkan keguguran rambut

+merawat kelemumur 

+merawat kulit kepala

.

SHAMPOO SANTAN diperbuat daripada santan asli 100%.

✔ Bebas paraben

✔ Bebas Silikon

✔ Bebas SLS











Comments

Most Popular Products :

Bubble Belly Oil

Krim WDTA Bahaya?

Beautywise Rejuvenating Set

Mamadil Women Love : Hanya terbaik untuk kaum hawa