News Board !

XS Perfect Drink (Mocha + Latte) Free Shaker

Image
XS PERFECT DRINK (SET MOCHA + LATTE) + FREE SHAKER Offer RM80.00 (Asal RM98.00) Sebarang pertanyaan / order? Klik link ini atau di bio 🌿 https://linktr.ee/djmbeautyherbs_hq ISI KANDUNGAN :  ✓ LATTE (PAGI) : 16 sachets ✓ MOCHA (MALAM) : 16 sachets KEBAIKAN XS PERFECT DRINK : ✓ Membantu menurunkan berat badan. ✓ Melangsingkan tubuh badan. ✓ Melancarkan proses pembuangan air besar / sembelit. ✓ Membantu proses detox badan. ✓ Meningkatkan metabolisme badan. ✓ Mencantikkan dan menganjalkan kulit. ✓ Memberi rasa kenyang lebih lama. ✓ Mengawal selera makan. ✓ Membantu membekalkan tenaga. ✓ Merapatkan Miss V wanita. ✓ Menganjalkan payudara wanita. ✓ Melancarkan haid. ✓ Mengurangkan keguguran rambut. KANDUNGAN XS PERFECT DRINK : Mocha : – Mocha detox, Non dairy creamer, Skim milk powder,Arabica coffee, Ekstrak kopi hijau, Manjakani, Serapat Latte : Non dairy creamer, Coffee powderArabica coffee, Latte powder, Manjakani,Se

Honey Bee Royal Propolis Serum

Honey Bee Royal Propolis Serum
SERUM lebih difokuskan untuk membekalkan LEBIH BANYAK nutrient supaya kulit nampak lebih muda dan halus dengan LEBIH CEPAT berbanding jika anda hanya menggunakan pelembab yang mempunyai kandungan bahan yang sama.

Serum ni terbaik sebab dia repair skin and fungsinya untuk melembab dan anti aging. Kedut2 semua bertempiaran cabut lari. Kita tempek bawah mata bagi botox semua wrinkle tu. Takyah dah beli eyecream mahal mahal. Tempek HBV cream pastu titis hak yang serum ni tempat yang kering macam bawah mata dan tepi tepi mulut
.
Tapi kalau nak lumur satu muka boleh sangat. Gerenti belum habis satu botol kulit bertukar jadi Cleopatra. Halus mulus dan berseri

FUNGSI & KELEBIHAN HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM


  • Memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yg merosakkan kulit dan pencemaran
  • Memberikan kelembapan optimum
  • Mencerahkan kulit dgn semulajadi
  • Menjadikan kulit awet muda umpama botox
  • Merawat kedutan pada wajah
  • Menghaluskan pori
  • Menghilangkan eyebag
  • Menghilangkan noda kulit
  • Menghaluskan kulit seawal sapuan pertama

KANDUNGAN HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM


  • EKSTRAK MADU
  • PROPOLIS
  • EKSTRAK ROYAL JELLY
Honey Bee Royal Propolis Serum

CARA GUNA HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM


  1. Cuci muka dengan pencuci muka harian
  2. Lap kan muka selepas mencuci dan sapu HONEY BEE SERUM
  3. Gunakan sebelum tido untuk mendapatkan kesan yang lebih efektif

Testimoni Honey Bee Royal Propolis Serum

Honey Bee Royal Propolis Serum

Honey Bee Royal Propolis Serum

Honey Bee Royal Propolis Serum


Harga Honey Bee Royal Propolis Serum


Bee Royal Serum
CODE - HBVNM

1 box Honey Bee Royal Propolis Serum 
Harga pasaran RM 109.00

Harga kami RM 99.00 Free Postage

** Pemborong dan Dropship dialu-alukan. Klik Contact Us untuk maklumat lanjut. :)

Comments

Most Popular Products :

Bubble Belly Oil

Krim WDTA Bahaya?

Beautywise Rejuvenating Set

Mamadil Women Love : Hanya terbaik untuk kaum hawa