Sabun Belina Susu Kambing New Zealand (updated 28/08/20 Sabun Belina Dah Tak Ada)

SABUN BELINA DAH TAK ADA.

KAMI ADA ALTERNATE DJM GOATS SOAP UTK SEMUA PENGGUNA BELINA ⬇️⬇️⬇️

WHATSAPP 0165266469 / klik https://linktr.ee/djmcosmetics

ANTARA SABUN BELINA TERLARIS!
 Assalamualaikum.. 

Masih tercari - cari produk POPULAR dan TERLARIS pada tahun 90an iaitu BELINA COSMETIC? atau lebih dikenali sebagai SABUN BELINA SUSU KAMBING? Susahnya nak dapat Sabun Belina ni? Siapa Stokis Belina Cosmetic ni? Satu - satunya produk berasaskan susu kambing New Zealand.

Usah bimbang lagi ! DJM Cosmetic ada. 

Kami dari DJM COSMETIC merupakan stokis besar yang masih aktif sejak tahun 1993 sehingga kini. Kami membuat penghantaran dan menerima order seluruh Malaysia. Tak perlu fikir mana nak cari dan beli, kini anda boleh membelinya secara online. Berikut merupakan senarai sabun belina dan harga terbaru.   

SABUN SUSU KAMBING BELINA
BELINA CHARMAINE BEAUTY SOAP 75g
RM 30 SEM RM 32 SS
Belina Charmaine beauty soap ini khas untuk anda yang kulit berminyak, muka berjerawat halus, permukaan wajah yang kasar, masalah bintik hitam dan bintik putih (whitehead and blackhead), dan masalah pigmentasi/ berminyak. 


BELINA CLASSIC BEAUTY SOAP WITH HANDKERCHIEF
RM 60 SEM RM 66 SS
Belina Classic beauty soap with handkerchief ini khas untuk mereka kulit normal - berminyak, masalah celahan gelap (ketiak, celah peha), sangat bagus menghilangkan parut di badan dan mencerahkan kulit. Mempunyai tali, boleh sangkut (mengelakkan sabun dari mudah kembang dan tahan lama) dan sapu tangan untuk memudahkan sental di bahagian ketiak dan celahan badan. 


BELINA ENGLISH ROSES BEAUTY SOAP
RM 58 SEM RM 60 SS
*out of stock
Belina English Roses beauty soap ini sabun belina paling LARIS!. Sesuai untuk anda yang berkulit normal - berminyak. Fungsi utama sabun belina english roses ini adalah mencerah dan menggebukan kulit wajah dan badan. Membantu menghalang kanser kulit dan merawat masalah sunburn serta menyekatakan tona kulit. Hasil konsisten pakai kulit memang PUTIH GEBU!

BELINA FLOWER FAIRIES BEAUTY SOAP
RM 30 SEM RM 32 SS
Belina Flower Fairies beauty soap ini sangat unik, nampak saja kecil 7 gram. Tetapi kesannya sangat superb!. Sesuai untuk kulit berminyak, membantu mengurangkan masalah kulit seperti berjerawat ketika RED FLAG, masalah jerawat yang serius seperti bernanah dan jerawat besar, anda yang ada jerawat kecil-kecil pun boleh guna sabun ni jangan risau, ianya tidak memudaratkan. Anda yang ada masalah kulit OVER MINYAK pun digalakkan pakai sabun flower fairies ni, sekali cuci dah nampak kesannya, kulit bebas minyak. 

BELINA NEW ZEALAND GOAT'S MILK BEAUTY SOAP
RM 32 SEM RM 34 SS
*out of stock
Belina New Zealand Goat's Milk Beauty Soap khas untuk anda yang berkulit kering, masalah pigmentasi, kulit kusam dan melembutkan kulit.

BELINA OLD MASTERS BEAUTY SOAP
RM 30 SEM RM 32 SS
Belina Old Masters beauty soap sabun kedua TERLARIS selepas Belina English Roses. Sesuai untuk kulit normal - berminyak. Menghilangkan masalah jerawat belakang badan, dan ketiak/ celah peha gelap. Selain itu menghilangkan masalah bau badan dan mencerahkan kulit.

BELINA BEAUTY SOAP WITH IRGASAN
RM 58 SEM RM 60 SS 
Belina beauty soap with Irgasan ini diperbuat khas tanpa pewangi, sesuai untuk kulit sensitif. Disyorkan untuk kulit berjerawat yang agak sensitif dan kulit berjerawat parah. Mempunyai ubat Irgasan yang boleh membunuh 80+- jenis bakteria. Sesuai juga untuk anda yang ada masalah jerawat disebabkan resdung. Masalah ruam-ruam kulit juga boleh pakai sabun ini. 


SET SKINCARE BELINA
(dari kiri: cleansing milk, herbal clarifying toner, moisture balance oily)
Isi kandungan: 200ml

Cleansing Milk = WM: RM78 / EM: RM80

Sebagai pembersih solekan, minyak berlebihan dan kotoran dengan lebih mendalam. Mengandungi susu kambing yang mempunyai kesan kehalusan ke atas kulit. Mengandungi aloe vera sejenis herbal yang boleh melegakan, merawat dan melindungi kulit muka.

Herbal Clarifying Toner = WM: RM78 / EM: RM80

Penyegar yang semulajadi untuk melegakan, mengetatkan liang-liang roma, menyejukkan dan menyegarkan kulit disamping menyediakan kulit untuk menerima pelembab. Mengandungi 15 pati herbal termasuk Chamomile, Mistletoes, Fennel, Balm, Mint, Yarrow dan Hops. Asid sitrik yang mempunyai pH seimbang boleh mengekalkan pH pada tahap optima kepada kulit muka, manakala minyak Gliserin mempunyai fungsi melem
butkan kulit

Moisture Balance Oily = WM: RM85 / EM: RM87

Pelembab yang tidak berminyak. Mengandungi susu kambing dan vitamin serta galian yang boleh mengeluarkan minyak berlebihan. Ia mengekalkan dan mengawal keseimbangan kelembapan pada kulit muka

Set kulit biasa
WM: RM 271 / EM: RM 279


Mengandungi:
1 Old Master Beauty Soap 75g
1 Cleansing Milk 200ml
1 Herbal Clarifying Toner 200ml
1 Moisturiser Balance Oily 200ml

Set kulit berjerawat
Mengandungi:

1 Flower Fairies Beauty Soap 40g
1 Belina Beauty Soap With Irgasan 100g
1 Cleansing Milk 200ml
1 Herbal Clarifying Toner 200ml
Set kulit kering/ pigmentasi
Mengandungi:

1 The Original New Zealand Goats' Milk Beauty Soap 75g
1 Cleansing Lotion 200ml
1 Gentle Clarifying Toner 200ml
1 Moisturiser Balance 200ml
Set kulit berminyak/ pigmentasi 
Mengandungi:

1 Charmaine Beauty Soap 75g
1 Cleansing Milk 200ml
1 Herbal Clarifying Toner 200ml
1 Moisturiser Balance Oily 200ml


DJM COSMETIC MERUPAKAN STOKIS SABUN BELINA COSMETIC NEW ZEALAND YANG SAH!

Catatan popular daripada blog ini

Bubble Belly Oil

Krim WDTA Bahaya?

Beautywise Rejuvenating Set

Mamadil Women Love : Hanya terbaik untuk kaum hawa

Rejuvlite with Tomato by Beautywise

JAW White Egg Crystal Skin

AG Cera | Suplemen Kurus, Sihat Dalaman dan Putihkan Kulit dengan Cepat!

Beloss XS - Produk Kurus + Putih Murah!