News Board !

XS Perfect Drink (Mocha + Latte) Free Shaker

Image
XS PERFECT DRINK (SET MOCHA + LATTE) + FREE SHAKER Offer RM80.00 (Asal RM98.00) Sebarang pertanyaan / order? Klik link ini atau di bio 🌿 https://linktr.ee/djmbeautyherbs_hq ISI KANDUNGAN :  ✓ LATTE (PAGI) : 16 sachets ✓ MOCHA (MALAM) : 16 sachets KEBAIKAN XS PERFECT DRINK : ✓ Membantu menurunkan berat badan. ✓ Melangsingkan tubuh badan. ✓ Melancarkan proses pembuangan air besar / sembelit. ✓ Membantu proses detox badan. ✓ Meningkatkan metabolisme badan. ✓ Mencantikkan dan menganjalkan kulit. ✓ Memberi rasa kenyang lebih lama. ✓ Mengawal selera makan. ✓ Membantu membekalkan tenaga. ✓ Merapatkan Miss V wanita. ✓ Menganjalkan payudara wanita. ✓ Melancarkan haid. ✓ Mengurangkan keguguran rambut. KANDUNGAN XS PERFECT DRINK : Mocha : – Mocha detox, Non dairy creamer, Skim milk powder,Arabica coffee, Ekstrak kopi hijau, Manjakani, Serapat Latte : Non dairy creamer, Coffee powderArabica coffee, Latte powder, Manjakani,Se

CASHMERE SKIN - GOLD DOUBLE STEM CELL SERUM + VITAMIN C


" Produk sulung Cashmere Skin "
Assalamualaikum Love !
Fenomena serum terbaik No 1, siapa lagi kalau bukan GOLD DOUBLE STEM CELL + VITAMIN C dari Cashmere Skin. Banyak-banyak serum di luar sana, bagi cikell ini yang paling laris, sebab mempunyai keajaiban dan aura yang tersendiri. Serum ni sangat sesuai untuk kulit matang (30an-50an) yang muda mudi digalakkan pakai sebagai langkah precaution. Dengan keadaan cuaca yang tak menentu ditambah lagi dengan sinar suria yang membahayakan kulit kita.

PENTINGNYA PENGGUNAAN SERUM
Penggunaan serum jatuh langkah kedua penting selepas pakai lembapan. Ia merawat kembali struktur kulit. Berbeza dengan serum yang ada di pasaran Cashmere serum ada penambahan Vitamin C. Disebabkan kehebatan serum ini ramai dah retis pakai tau. 


" Pegacara RTM TV1, Ifa Raziah, Vince dan ramai lagi "

KELEBIHAN GOLD DOUBLE STEM CELL SERUM (VITAMIN C + DOUBLE STEMCELL)
  • Merangsang pembentukan kolagen kulit yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit (anti-aging and anti-wrinkle)
  • Sifatnya yang merangsang pembentukan kolagen di bawah kulit, Serum Vitamin C Double Stemcell sangat baik dipakai oleh orang yang mempunyai flek sangat tebal di kulit
  • Anti-Oksidan kuat melindungi kulit dari pengaruh negatif luar seperti sinaran UV matahari, perubahan cuaca, asap rokok dan lain-lain
  • Doubel Stem Cell agen utama Anti-Penuaan, Anti-Kedutan juga Anti-Oksidan yang kuat
  • Menghilangkan flek hitam dan jeragat
  • Mencegah luka jerawat dan menutupnya rapat
  • Mencerahkan kulit tanpa kesan sampingan, dengan Vitamin C kulit lebih cerah secara semulajadi
  • Menyamarkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata
  • Melambatkan pembentukan garis-garis halus wajah
  • Menyimpan air (water holder) dan membuat kulit sentiasa lembab
  • Penggunaan secara berterusan akan memberikan kesan ketara pada kulit wajah sehingga kelihatan semakin muda, segar dan berseri-seri

" Testimoni pengguna serum cashmere, meremajakan kembali !"
Kalian nak lihat testimoni lagi? Boleh usha di Instagram cikbell ya & hashtag#cashmereskin_djmcosmetics
*banyak sangat testi kang juling mata scroll kebawah je hehe



" Muda 3 tahun dengan Cashmere Serum "
KETERANGAN PRODUK 

Nama : GOLD DOUBLE STEM CELL SERUM + VIT C -CASHMERE SERUM-
Jenama : CASHMERE SKIN
Saiz :30 ML
Penggunaan : 1-2 BULAN -BERGANTUNG PADA PENGGUNAAN-
Kandungan Utama : Cucumber Extract, Kaempferia root Extract, Green tea Extract, Licorice Extract, Solar Vitis, Malus Domestica 
KKM No. : NOT14040234
Cara pakai : KETERANGAN PENGGUNAAN ADA DI BOTOL

Harga : RM 149 SEMENANJUNG, RM 152 SABAH SARAWAK
Kos Penghantaran : FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE FLYERS *LIMITED
Status : READY STOCK !

Cara Pembelian Cashmere Serum
 Terus Whatsapp ke
+60143638872
sales@djmgroup.com.my


Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
 Instagram : @djmcosmetic_hq
Syarat Pembelian : Click Sini
 Semak Tracking No : Click Sini

Comments

Most Popular Products :

Bubble Belly Oil

Krim WDTA Bahaya?

Beautywise Rejuvenating Set

Mamadil Women Love : Hanya terbaik untuk kaum hawa