Aura Holistic Oil (AHO) - Kaedah terbaik terapi Aura

AURA HOLISTIC OIL
Assalamualaikum ..
Pernah rasa tak tenang? Serba tak kena? Sales kejap ada kejap tak ada? Ramai orang dengki? Kurang yakin diri? Kemungkinan gelombang aura anda mengalami kebocoran. Aura Holistic Oil dari Aura Power/ Aura Reiki ini berupaya menyelesaikan segala masalah anda. Kakbell pengguna tegar AHO, rahsia kakbell maintain aura diri. sentiasa positif, seri wajah naik yakin diri dan berani. 

Aura Holistic Oil (AHO) diformulasikan dari 9 jenis tumbuan / Flora yang terpilih khas serta ditenagakan dengan energi reiki. 

Kelebihan dan kebaikan Aura Holistic Oil (AHO)

- Membersihkan dan meningkatkan tenaga aura dan cakra
- Meningkatkan kecerdasan minda, emosi, spiritual dan jasmani
- Meningkatkan sistem imuniti
- Membuang tenaga kotor/ bad energy
- Menaikkan seri wajah
- Menarik rezeki (luck)
- Menghilangkan stress
- Meningkatkan keyakinan dan karisma diri

PENGASAS DR SUZYANA SHAKRONI
Guna dengan yakin dan ikhlas mampu merawat secara holistik ( minda, emosi, spiritual dan jasmani ) Insya allah akan berhasil.

Ok, password sebenar untuk guna minyak aura nie ialah pertama kita perlu bersyukur dengan apa yang ada dan barulah kita pasangkan niat kita..

Contohnya badan menjadi lebih sihat, Allah melindungi diri dan keluarga dari energy negetif, muka berseri-seri dan menawan, rakan sekeliling mudah bergaul dan bekerjasama , anak menjadi lebih patuh, anak lebih rajin belajar dan lebih fokus, jualan lebih bertambah, perniagaan mendapat lebih untung dan sebagainya..

Aura Holistic Oil ni boleh digunakan secara holistic jadi kita yang berniat untuk apa kita guna minyak ini.

CARA GUNA ( KEGUNAAN LUARAN SAHAJA )

1. Sapuan
Titiskan 5 titik ke atas tapak tangan yang basah dan gosok arah lawan jam sambil berniat yang positif ( niat apa yang anda mahu ). Selepas itu sedut aromanya selama 10 saat dan kemudian sapukan dibelakang leher, muka dan tangan. ( lakukan setiap pagi dan malam semasa ingin tidur ) Anak – anak yang ingin pergi ke sekolah sangat digalakkan melakukannya supaya segar dan kuat daya tumpuan untuk belajar serta mendengar nasihat ibubapa dan guru.

2. Mandian aura holistik.
Sediakan air sebaldi sederhana untuk air bilasan. Titiskan 7 titik / 9 titik minyak aura holistic ke air yang ada di dalam baldi. Kacau arah lawan jam sambil berniat positif ( sebut dlm hati apa yang anda mahu ). Bagi yang muslim digalakkan membaca surah Al Fatihah dan selawat 7 kali semasa anda mengacau air ini. Biarkan selama 2 minit sementara itu anda mandi biasa dahulu. Selepas itu barulah bilas seluruh tubuh anda dengan air mandian aura hingga habis. Semasa anda menyiram air mandian aura sebaiknya membayangkan perkara – perkara yang anda inginkan tercapai dan berkeadaan fikiran yang positif. Anda akan menjadi seperti apa yang anda fikirkan!
Mandian aura holistik sangat baik jika dapat diamalkan setiap hari atau sekurang- kurangnya 3 kali seminggu terutama pada hari Jumaat dan Isnin ( pada waktu pagi ) dan baik untuk mandian bakal pengantin baru untuk membuang bad energy dan menaikkan seri. Mandian aura holistic juga sangat sesuai untuk seisi keluarga, agar suasana harmoni, ceria dan bertenaga.. Insya allah berhasil…

3. Kegunaan lain
i. Boleh dicampur dengan dengan minyak urut yang lain ( 5 titik ) untuk menambahkan lagi keberkesanan urutan dan kesegaran tubuh disamping mengharumkan badan.

ii. Minyak Aura Holistic (Aura Holistic Oil) juga boleh dijadikan air semburan ke muka untuk mengatasi rasa mengatuk, letih dan lesu .

4. Minyak aura holistik (Aura Holistic Oil) dicampurkan 7 titik dengan sedikit air di tapak tangan untuk disapu ke atas kepala, muka, leher dan tangan ketika hendak solat, berzikir, bertafakur / meditasi dan ketika memulakan rawatan.
Di antara testimoni penggunaan Aura Holistic Oil :-


USE AURA HOLISTIC OIL TO CLEAR YOUR BODY, MIND AND SPIRIT
AURA HOLISTIC OIL (AHO)


Status : Ready stock 
♡♡♡♡♡♡♡♡♡

1x Aura Holistic Oils RM 88 (SM) ; RM 93 (SS)
Promosi diskaun 10% beli 2 botol hanya RM 160.00 shj
FREE POSTAGE!


CARA BELI?
Boleh klik → Cara Beli & Pembayaran
atau WhatsApp kami → 014 363 8872 (Klik)Kami pos barang setiap hari Isnin - Jumaat, bayaran yang diterima sebelum pukul 3 petang akan diposkan pada hari yang sama. Kami trusted seller berdaftar dengan SSM sejak tahun 2012, untuk lihat feedback dari pelanggan kami klik → Testimoni Penghantaran & Penerimaan Parcel

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Bubble Belly Oil

Krim WDTA Bahaya?

Beautywise Rejuvenating Set

Mamadil Women Love : Hanya terbaik untuk kaum hawa

Rejuvlite with Tomato by Beautywise

JAW White Egg Crystal Skin

AG Cera | Suplemen Kurus, Sihat Dalaman dan Putihkan Kulit dengan Cepat!

Beloss XS - Produk Kurus + Putih Murah!