PerlaKing Murah dan Original RM 70 sekotak

Assalamyalaikum wbt,
Kami sedang jalankan promosi khas sempena bulan Ramadhan dan Hari Raya Aidilfitri tahun ini 2016.

Gengs cepat - cepat grab peluang ini,  sebab stok selalu tak cukup. Walau restock berkali - kali,  1 hari 100 box keluar setiap hari,  kami target untuk capai 300 kotak sebulan. Insya Allah.

Permintaan memang DASYAT ! Kesan pun dapat dilihat seawal 7 hari sahaja. Kamon gengs tak maw putih melepak snow white di hari raya ke gengs? 

Murah ke mahal produk PerlaKing ni?
Harga pasaran RM 90 sekotak, tapi harga kakbell bagi gengs dengan nilai RM 135 dapat 2 KOTAK.  

2 KOTAK HANYA RM 135. Kos penghantaran kami tanggung. Amacam? 


Tak yah menung - menung lagi ye gengs,  cepat sebelum stok habis. Oh ya,  semestinya ORIGINAL hokeys perlaKing kakbell,  belum ada lagi lah yang FAKE. Itu ayat propa semua kata murah je FAKE. Kamon lah, jual FAKE kesan tak AWESOME tu.  PerlaKing kakbell seyes kesan MANTOP gengs.

Kakbell saja buat promosi ni nak bagi gengs putih lepak snow white raya ni nanti. Cepat sebelum kakbell ubah fikiran ya gengs. Hehe

Saya nak 4 kotak kakbell?!

WHATSAPP KAKBELL SEGERA 014 363 8872 

WHATSAPP KAKBELL SEGERA 014 363 8872 

WHATSAPP KAKBELL SEGERA 014 363 8872

1 KOTAK RM 85
2 KOTAK RM 160

FREE POS LAJU

KEISTIMEWAAN PERLA KING 1,000,000 MG
+ Kulit menjadi lembap berseri dalam masa 24 jam
+ Menjadikan kulit lebih flawless, gebu & glowing seolah anda memakai mekap
+ Kulit semakin putih kemerahan dlm masa yg singkat
+ Jeragat mula pudar seawal 1 biji pengambilan
+ Jerawat mengecut & muka kurang berminyak
+ Parut jerawat akn perlahan-lahan pudar dan hilang
+ Mengecilkan liang pori dimuka & membuang whitehead + blackhead
+ Kulit tegang, awet muda, cantik serta byk lagi manfaat lain
+ Tak ada pantang termasuk kafein

FUNGSI HEBAT PERLA KING SERBUK MUTIARA ASLI
+ Pencerahan kulit secara semulajadi
+ Melindungi dari matahari (sunburn)
+ Merangsang pertumbuhan sel kulit baru
+ Menguatkan folikel rambut
+ Menambahkan daya ingatan
+ Menguatkan antibody & daya tahan
+ Mempercepatkan metabolisma badan
+ Melancarkan pengaliran darah
+ Mengurangkan kadar kolesterol
+ Menguatkan & meningkatkan kepadatan tulang
+ Melambatkan penuaan, menghalang kanser & kesan2 bahaya sinaran UV
+ Memulihkan keadaan kulit seperti kulit blotches merah, zits, jerawat, rosacea, tompok kering, garis2 halus dan kedutan
+ Menghapuskan parut dlm masa seminggu @ kurang

Saya nak 4 kotak kakbell?!

WHATSAPP KAKBELL SEGERA 014 363 8872 

WHATSAPP KAKBELL SEGERA 014 363 8872 

WHATSAPP KAKBELL SEGERA 014 363 8872

1 KOTAK RM 70
2 KOTAK RM 135

FREE POS LAJU

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Bubble Belly Oil

Krim WDTA Bahaya?

Beautywise Rejuvenating Set

Mamadil Women Love : Hanya terbaik untuk kaum hawa

Rejuvlite with Tomato by Beautywise

JAW White Egg Crystal Skin

AG Cera | Suplemen Kurus, Sihat Dalaman dan Putihkan Kulit dengan Cepat!

Beloss XS - Produk Kurus + Putih Murah!