News Board !

XS Perfect Premium Caramel Cappuccino

Image
XS PERFECT PREMIUM CARAMEL CAPPUCCINO Offer RM85.00 (Asal RM99.00) Sebarang pertanyaan / order? Klik link ini atau di bio 🌿 https://linktr.ee/djmbeautyherbs_hq ISI KANDUNGAN : 20SACHET KELEBIHAN XS CARAMEL CAPPUCINO : ✓ Untuk kurus , Tiada serapat dan manjakani. ✓ Memadai untuk diminum 1 kali sehari sahaja. ✓ Lepas minum akan rasa dahaga (proses pembakaran lemak berlaku) ✓ Selera makan terkawal (rasa kenyang lebih lama) ✓ Akan membuang lepas 6-8 jam (bukan cirit birit). Ini adalah proses detox dan cuci usus ✓ Boleh diminum pagi atau malam (Digalakkan sebelum tidur) ✓ Buang lemak air & lemak tepu. BAHAN BAHAN UTAMA : Non dairy creamer , oligosaccharides , fructose , cocoa powder , skim milk , spinach owder , green tea extract , psyllium husk , guar gum ,oat fiber , apple fiber , banana powder , garcinia cambodia CARA PENYEDIAAN :  Bancuh 1 sachet XS PREMIUM CHOCOLATE dengan 150ml air panas & sedia untuk d

FAQ Tentang PerlaKing

FAQ Perlaking :

1) Berapa lama masa yang diambil untuk produk ni menampakkan keberkesanannya?
▶️▶️ 1-3 hari. Ada yg ambik masa sehingga 1-2 minggu . Ia bergantung kepada sistem metabolisme badan masing2 . Jgn risau PERLAKING mempunyai dos dan khasit yg cukup tau untuk beri kesan paling cepat !

2) Ibu mengandung / menyusu boleh ambil produk ni?
▶️▶️ Boleh . Kami ada testimoni ibu menyusu anak menjadi makin putih masa makan PERLAKING .

3) Saya ada alahan dengan seafood, boleh ke ambil produk ni?
▶️▶️ Boleh . Kerana PERLAKING tak mengandungi kolagen ikan tilapia . Kami cuma menggunakan Ovari Ikan Salmon sahaja . Tahu tak ikan Salmon diperkaya Omega 3 yg mampu merawat alahan dan pelbagai masalah kesihatan lain ??

4) Kulit saya naik jerawat / parut / rashes yang teruk akibat salah ambil produk, bolehkah produk ini menghilangkan kesan tersebut?
▶️▶️ Boleh . Berikan masa selama 1-2 minggu kepada PERLAKING untuk bertindak . Sebagusnya sebulan tau ! Lagi bagus 3 bulan dimakan tanpa stop untuk kesan wow wow wow ❤️❤️❤️

5) Saya ada masalah kulit kering / menggelupas / ekzema, adakah produk ini berkesan?
▶️▶️ Berkesan . Itu lah kehebatan kolagen ikan salmon yg mampu merawat masalah mcm di atas . Kami ada testimoni yg kata ekzema mereka hilang lepas makan PERLAKING

6) Ada kesan sampingan ke makan produk ni?
▶️▶️ 100% tak ada . Produk dihasilkan oleh kilang GMP yg dipantau KKM . Kami bukan produk import Cina mahupun repacking Thailand !

7) Perlaking Boleh menggemukkan??
😎
▶️▶️ Confirm tak ! Sebabnya kami guna kolagen Ikan Salmon . Malah boleh menguruskan badan dan beri berat badan ideal . Kalau dh kurus tu takkan kurus dah . Testimoni kami kata makan PERLAKING makin kurus . Pembuangan najis juga lawas tiada masalah pencernaan . Lg hebat ?? PERLAKING kami membuang toksin sebab tu boleh kurus !

9)Boleh ke campur dg supplement lain??
▶️▶️ Boleh tak ada masalah . Tidak perlu jarakkan pon tak apa . Jika suplemen yg anda makan diambil pada waktu pg , anda boleh makan PERLAKING pada waktu malam .

10) Kalau ada ambil ubat-ubatan / jamu, boleh ke ambil produk ni? Kalau boleh, berapa lama perlu jarakkan masa?
▶️▶️ Jamu dan ubat perlu dijarakkan 30minit atau 2 jam sebelum pengambilan PERLAKING . Sebab tu produk kami berbentuk sachet dan kecil sebab senang dibawa kemana mana untuk diambil selepas gape masa yg diberitahu .

Comments

Most Popular Products :

Bubble Belly Oil

Krim WDTA Bahaya?

Beautywise Rejuvenating Set

Mamadil Women Love : Hanya terbaik untuk kaum hawa