News Board !

XS Perfect Drink (Mocha + Latte) Free Shaker

Image
XS PERFECT DRINK (SET MOCHA + LATTE) + FREE SHAKER Offer RM80.00 (Asal RM98.00) Sebarang pertanyaan / order? Klik link ini atau di bio 🌿 https://linktr.ee/djmbeautyherbs_hq ISI KANDUNGAN :  ✓ LATTE (PAGI) : 16 sachets ✓ MOCHA (MALAM) : 16 sachets KEBAIKAN XS PERFECT DRINK : ✓ Membantu menurunkan berat badan. ✓ Melangsingkan tubuh badan. ✓ Melancarkan proses pembuangan air besar / sembelit. ✓ Membantu proses detox badan. ✓ Meningkatkan metabolisme badan. ✓ Mencantikkan dan menganjalkan kulit. ✓ Memberi rasa kenyang lebih lama. ✓ Mengawal selera makan. ✓ Membantu membekalkan tenaga. ✓ Merapatkan Miss V wanita. ✓ Menganjalkan payudara wanita. ✓ Melancarkan haid. ✓ Mengurangkan keguguran rambut. KANDUNGAN XS PERFECT DRINK : Mocha : – Mocha detox, Non dairy creamer, Skim milk powder,Arabica coffee, Ekstrak kopi hijau, Manjakani, Serapat Latte : Non dairy creamer, Coffee powderArabica coffee, Latte powder, Manjakani,Se

De'xandra for Him : Review DeXandra Polo Black inspired by Ralph Lauren

DeXandra Polo Black inspired by Ralph Lauren .
.
Salah satu perfume DeXandra yang baunya macho dan LAKU KERAS!
Macam mana bau macho tu???
.
Pada saya, yang bau keras2, maskulin, itulah bau macho. Hehe. Tapiiii, lain orang lain citarasa kan? 😤😤😤 . .
.
Dexandra Polo Black inspired by Ralph Lauren adalah perfume aroma Woody Aromatic untuk lelaki. .
Haruman berasaskan buah tropika (mangga), citrus & woody. Perfume ini terdiri daripada cendana, Tonka kacang, nilam, mangga, sage, limau, lemon dan wormwood. ... .
.
Wangian ni mulanya jenis fresh fruity sweet, tapi bila dry down baru jadi manly scent.💪💪 . .
.
Aromanya soft fruity sweet dgn woody based menjadikannya wangian manly yang versatile aroma, sexy, sensual, elegant, dan crowd pleaser.😍😍😍 .  .
.
Sesuai dipakai ke office terutamanya outdoor activity dan sesuai untuk setiap peringkat umur 😊😊
.
Jangan lupa save nombor kat bawah ni tau.😊
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💟💟💟💟“The Best Fragrance is De’Xandra” 💟💟💟💟
💟💟💟 "Ingat Perfume, Ingat @djm_cosmetics 💟💟💟
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
📍 Sebotol 35ml. EDP.
📍 Harga 1 botol RM65[SM]
📍 Harga 2 botol RM120[SM]

.
Nak wangi? 📲Whatapps +6014 363 8872 sekarang.👍👍👍
Nak beli sangat? 📲Whatapps +6014 363 8872 sekarang.👍👍👍
Nak reward diri sendiri? 📲Whatapps +6014 363 8872 sekarang.👍👍👍
.

#DeXandra
#DeXandraLovers
#WangianKehidupan
#AbirZahra
#NabilAhmad
#SayaJualPerfumes
#MatahariBySheilaRusly
#AdorableByRitaRudaini
#PreciousByRCW
#JusGoyangRapatByRCW
#Dropship_Diperlukan
#Tambah_Pendapatan

Comments

Most Popular Products :

Bubble Belly Oil

Krim WDTA Bahaya?

Beautywise Rejuvenating Set

Mamadil Women Love : Hanya terbaik untuk kaum hawa