News Board !

XS Perfect Drink (Mocha + Latte) Free Shaker

Image
XS PERFECT DRINK (SET MOCHA + LATTE) + FREE SHAKER Offer RM80.00 (Asal RM98.00) Sebarang pertanyaan / order? Klik link ini atau di bio 🌿 https://linktr.ee/djmbeautyherbs_hq ISI KANDUNGAN :  ✓ LATTE (PAGI) : 16 sachets ✓ MOCHA (MALAM) : 16 sachets KEBAIKAN XS PERFECT DRINK : ✓ Membantu menurunkan berat badan. ✓ Melangsingkan tubuh badan. ✓ Melancarkan proses pembuangan air besar / sembelit. ✓ Membantu proses detox badan. ✓ Meningkatkan metabolisme badan. ✓ Mencantikkan dan menganjalkan kulit. ✓ Memberi rasa kenyang lebih lama. ✓ Mengawal selera makan. ✓ Membantu membekalkan tenaga. ✓ Merapatkan Miss V wanita. ✓ Menganjalkan payudara wanita. ✓ Melancarkan haid. ✓ Mengurangkan keguguran rambut. KANDUNGAN XS PERFECT DRINK : Mocha : – Mocha detox, Non dairy creamer, Skim milk powder,Arabica coffee, Ekstrak kopi hijau, Manjakani, Serapat Latte : Non dairy creamer, Coffee powderArabica coffee, Latte powder, Manjakani,Se

Bye, Bye, Minyak Wangi Mahal


Yeahh... Bye bye yang mahal dapatkan PERFUMES TERBAIK.. product tempatan pun banyak yg berkualiti termasuk DEXANDRA 😍❤️

Pakai pagi pun kawan tegur belah petang wangi.. Tahan kan perfumes dexandra ni.. Ohhh melting..

Dulu masa awl2 pilih pati kan memng pilih yg paling mahal n berkualiti pastu fikir ader ker orang nak beli dengan harga RM65?...

Alhamdulilaah rmai rasa murah nyerrr.. Perfumes dexandra 😍😍😍

Tak sampai beberapa hari dah repeat beli.. Belikan kawan2 siap ❤️❤️

NAK BELI?
WHATSAPP 'Angel' ke 014 363 8872 
NAK BELI? 
WHATSAPP 'Angel' ke 014 363 8872 

Angel by Thierey Mugler
1 botol RM 65.00 
2 botol RM 120.00
** Postage RM 7 SM; RM 11 SS

De'Xandra Perfumes adalah perfume EDP yang TAHAN LEBIH LAMA setanding original. Ketahanan harumannya melebihi 8 jam dan ke atas, dan jika harumannya serasi dengan pemakai ia tahan sehingga 1 hari dan 2 hari pada pakaian. Diinspirasikan dengan PERFUMES JENAMA ANTARABANGSA . Dengan pengalaman jualan perfume ini, kami hanya membawa masuk wangian yang sangat TERKENAL & LARIS di Malaysia untuk memudahkan pengguna memilih. 

✔ Produk bumiputra (halal)
✔ Tahan Lama (more than 8 hours)
✔ Mudah dibawa ke mana-mana (ringan)
✔ Pati Original & Alkohol First Grade
✔ Setanding Produk Antarabangsa
✔ Haruman terkenal (TOP perfume) - Inspirasi dari perfumes2 JENAMA ANTARABANGSA
✔ Boleh dibawa solat
✔ READY STOCK
✔ Menepati citarasa & permintaan rakyat Malaysia
✔ 35ml , EDP

#DJMGroup #AgelessLife #DJMCosmetic #DJMBoutique #DJMEntertainment #DapurDJM 

Comments

Most Popular Products :

Bubble Belly Oil

Krim WDTA Bahaya?

Beautywise Rejuvenating Set

Mamadil Women Love : Hanya terbaik untuk kaum hawa