Posts

Showing posts from November, 2015

24K Gold Hair Mask - Melebat, Merapi dan Melembutkan Rambut

Image
Assalamualaikum Love ! Rambut adalah mahkota wanita, karena itu, setiap wanita ingin memiliki rambut yang indah dan berkilau. Merawat rambut kadang butuh tantangan, karena ada saja masalah rambut yang dialami wanita, misalnya kerontokan rambut, rambut berketombe, kering dan sebagainya. Untuk mendapatkan rambut sehat, indah dan berkilau, tidak cukup hanya dengan shampo dan kondisioner. Diperlukan perawatan intensif mingguan seperti creambath atau masker rambut.

AuraWhite Bubbly - Khas untuk gadis remaja tampil seperti gadis korea

Image
Assalamualaikum Love! Siapa tengok RINDU AWAK 200% mesti kenal  PELAKON KECIL MOLEK SOMEL Ayda Jebat kan kan… Jom Kita Bongkar Rahsia Cantik Somel dia dengan  AURAWHITE BUBBLY FOR TEENAGER yang diformulasi Khas untuk  Uollss Yang fefeeling REMAJA gitu ! So Sweet !!!! Sesuai untuk

Sabun Al-Razi

Image
Assalamualaikum Love! Mahu kulit segar dan cantik bersih sepanjang hari? Kurang gemar memakai pelbagai krim muka? Skincare sedia ada buat kulit tambah bermasalah dan kusam? Cukup dengan bersabun dengan SABUN AL RAZI dua kali sehari.. Bebaskan kulit wajah dari sebarang cela dengan SABUN AL RAZI.. Dengan SABUN AL RAZI anda pasti tampil lebih yakin dengan diri sendiri.. Sabun Al-Razi inovasi dari rahsia turun temurun, dan kini dengan bantuan teknologi terkini, ia diadun lebih sempurna hasil kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih sesuai untuk memulihkan pelbagai masalah kulit khusus nya rakyat Malaysia secara alami dan bebas kesan sampingan. SABUN AL-RAZI MEMBANTU MENGATASI  ✔ Jerawat/Jerawat Batu ✔ Bintik2 hitam/putih ✔ Parut jerawat & cela ✔ Pori-pori terbuka ✔ Jeragat dan tanda2 penuaan awal ✔ Mencerahkan bahagian muka & badan ✔ Meratakan tona kulit muka ✔ Mengurangkan kedutan halus ✔ Mengawal minyak berlebihan ✔ Mengeka

Magic Jelly Lovera - Gel yang VERSATILE & Kesan Superb!

Image
Assalamualaikum Love! U Olls ada masalah Eczema?  Masalah Gatal-Gatal ? Bibir kering? Tumit merekah?  Masalah jerawat ? Jeragat? 

Tri-Gold Eye Care - Kurangkan Power Spek Anda

Image
Assalamualaikum Love! ALHAMDULILLAH..... Seronoknyalah hai hari nie sebab apa tau...ni haaa TRI-GOLD EYECARE Penawar Rabun mata abad terkini lagi sensasi..hehehhe TENGOK....TENGOK....TENGOK "SAY NO TO SPEC AGAIN" Rimasnyalah pakai spek.Nak pakai shawl pun kembang sebab spec..nak tidopun susah kalau tak buka patah pula.Satu hal nak p buat baru...Nak g swimming pun susah sebab kena carik GOOGLE YANG ADA POWER!!!  Tri Gold Eyecare satu-satunya produk halal tempatan mampu buat anda renung setajam helang hanya dalam 3 hari. Anda yang bakal rasakan perubahannya U Olls ada masalah seperti di bawah ? Mata kerap berair dan merah? Setiasa gatal dan mengalami keradangan di bahagian mata? Anda nak korek dan garu mata anda? Anda fokus dan zoom tapi imej masih kabur? Anda tak bergaya kerana pakai spec? Anda benci sebab silau ketika memandu? Anda nak marahkan kereta depan sebab tersuluh mata anda. Ini Fakta Yang Perlu U Olls tahu

Toner Buang Daki Nina Skincare

Image
Assalamualaikum Love! Sangat berkesan untuk mencuci bahagian badan yang berdaki degil sehingga tampak lingkaran gelap, berkeping atau hitam kusam terutama di pelipat lengan, siku, celahan peha, ketiak, leher dan lutut. .  - Jika anda ada masalah daki degil seperti di atas, jom cuba toner ini. . FUNGSI TONER : - Sangat berkesan untuk mencuci bahagian badan yang berdaki degil sehingga tampak lingkaran gelap, berkeping atau hitam kusam terutama di pelipat lengan, siku, celahan peha, ketiak, leher dan lutut.. - Jika anda ada masalah daki degil seperti di atas, jom cuba toner ini. CARA GUNA TONER BUANG DAKI : - Titiskan toner pada kapas, cuci/gosok dan sental pada bahagian yang diperlukan sebelum mandi. - Ia sejuk, tidak memedihkan kulit dan selamat digunakan. - Kesan gelap/daki yang tanggal boleh di lihat pada kapas serta merta. - Gunakan selalu untuk dapatkan kulit cerah, bersih dan bermaya KANDUNGAN TONER BUANG DAKI : - Ekstrak betik,  min

Cantik & Sihat dengan Ephyra

Image
Assalamualaikum Love! Alhamdulillah EPHYRA semakin femes dan dikenali uolls tgk saja di laman2 web review bloger2 terkenal,artis2 dan semakin hari semakin banyak yang memperkatakan tentang kehebatan dan khasiat EPHYRA So di sini kakbell nak bagi BERITA BAIK Ephyra dah RESTOCK yea..seminggu kita sold out ephyra,,So jom laju laju order sbb ada 300box yang sampai tupun semakin surut kini.. Penangan ephyra dasyat.. Rasanya semua org kenai ngan model duta nie kan?? MEMEY SUHAIZA sememangnya pengguna TEGAR EPHYRA..banyak khasiat dalam ephyra yang memey sendiri akui.. jom pakat gebu mcm memey suhaiza yang kini dah berbadan dua...sentiasa anggun dan chantek walaupun masa preggy dulu dlu taw.. APA ITU EPHYRA ??? Mungkin ada yang tak tahu, APA ITU EPHYRA? Ephra adalah satu jenis minuman enak yang dihasilkan dengan menggunakan gabungan mantap rumusan hebat alam semulajadi yang datangnya dari seluruh pelusuk dunia.  Diperkaya dengan k