News Board !

XS Perfect Drink (Mocha + Latte) Free Shaker

Image
XS PERFECT DRINK (SET MOCHA + LATTE) + FREE SHAKER Offer RM80.00 (Asal RM98.00) Sebarang pertanyaan / order? Klik link ini atau di bio 🌿 https://linktr.ee/djmbeautyherbs_hq ISI KANDUNGAN :  ✓ LATTE (PAGI) : 16 sachets ✓ MOCHA (MALAM) : 16 sachets KEBAIKAN XS PERFECT DRINK : ✓ Membantu menurunkan berat badan. ✓ Melangsingkan tubuh badan. ✓ Melancarkan proses pembuangan air besar / sembelit. ✓ Membantu proses detox badan. ✓ Meningkatkan metabolisme badan. ✓ Mencantikkan dan menganjalkan kulit. ✓ Memberi rasa kenyang lebih lama. ✓ Mengawal selera makan. ✓ Membantu membekalkan tenaga. ✓ Merapatkan Miss V wanita. ✓ Menganjalkan payudara wanita. ✓ Melancarkan haid. ✓ Mengurangkan keguguran rambut. KANDUNGAN XS PERFECT DRINK : Mocha : – Mocha detox, Non dairy creamer, Skim milk powder,Arabica coffee, Ekstrak kopi hijau, Manjakani, Serapat Latte : Non dairy creamer, Coffee powderArabica coffee, Latte powder, Manjakani,Se

MELECUN SCRUB - PENCARIAN AGENT TERAWAL KEUNTUNGAN LUMAYAN


coffee scrub
MELECUN CHARCOAL COFFEE SKIN SCRUB

Assalamualaikum,

Alhamdulilah walaupun baru sahaja dilancarkan, sambutannya ya amat laju, macam air terjun dah berdesup-desup. Dalam masa dua bulan sahaja berlambak - lambak testimoni dari pengguna. Saya jual offline je mula-mula tu saja nak test market, sekali hambek ! tak tertahan dah nak ambil order banyak sangat ni.

Jadi saya ambil keputusan untuk buka peluang pada kawan-kawan untuk bersama dengan saya dan Melecun team yang lain. Rezeki untuk dikongsi bersama, boleh lah tambah pendapatan sampingan untuk abang-abang, kakak-kakak, adik-adik sekalian.

Orang kata jadi yang terawal ni best!, jadi cepat daftar. bagi saya nama penuh, alamat, hp no, emel dan nama media sosial yang biasa promoted. Kemudian kena daftar emel  kat website rasmi www.melecun.com. Segala tempahan kena submit di website dan terus buat pembayaran dari sana, mudah kan.

KENAPA PERLU JADI STOKIS, AGEN DAN DROPSHIP MELECUN SCRUB?

  1. Keuntungan lumayan. 
  2. Sistem online dropship yang efektif dan mesra pengguna.
  3. Tools marketing, gambar, ads disediakan.
  4. Margin keuntungan cecah 10%-50%.
  5. Kos penghantaran ditanggung.
Sebarang pertanyaan boleh hubungi HOTLINE : 014 363 8872 (Ms Bella). Kelebihan dan kegunaan produk boleh rujuk di entry sini MELECUN SCRUB


Thanks, 



Comments

Most Popular Products :

Bubble Belly Oil

Krim WDTA Bahaya?

Beautywise Rejuvenating Set

Mamadil Women Love : Hanya terbaik untuk kaum hawa