News Board !

XS Perfect Drink (Mocha + Latte) Free Shaker

Image
XS PERFECT DRINK (SET MOCHA + LATTE) + FREE SHAKER Offer RM80.00 (Asal RM98.00) Sebarang pertanyaan / order? Klik link ini atau di bio ๐ŸŒฟ https://linktr.ee/djmbeautyherbs_hq ISI KANDUNGAN :  ✓ LATTE (PAGI) : 16 sachets ✓ MOCHA (MALAM) : 16 sachets KEBAIKAN XS PERFECT DRINK : ✓ Membantu menurunkan berat badan. ✓ Melangsingkan tubuh badan. ✓ Melancarkan proses pembuangan air besar / sembelit. ✓ Membantu proses detox badan. ✓ Meningkatkan metabolisme badan. ✓ Mencantikkan dan menganjalkan kulit. ✓ Memberi rasa kenyang lebih lama. ✓ Mengawal selera makan. ✓ Membantu membekalkan tenaga. ✓ Merapatkan Miss V wanita. ✓ Menganjalkan payudara wanita. ✓ Melancarkan haid. ✓ Mengurangkan keguguran rambut. KANDUNGAN XS PERFECT DRINK : Mocha : – Mocha detox, Non dairy creamer, Skim milk powder,Arabica coffee, Ekstrak kopi hijau, Manjakani, Serapat Latte : Non dairy creamer, Coffee powderArabica coffee, Latte powder, Manjakani,Se

Perapat 'Miss V' [Confirm Rapat, Percayalah]



ุงู„ุณَّู„ุงَู…ُ ุนَู„َูŠْูƒُู…ْ ูˆَุฑَุญْู…َุฉُ ุงู„ู„ู‡ِ ูˆَุจَุฑَูƒَุงุชُู‡ُ 

One of the sharer pengguna ' PERAPAT VEE ' ni by Bunga Querida

hai semua. bunga nak share untuk para wanita yang dah berkahwin khususnya , ( yang belum kahwin pon boleh je untuk merawat keputihan ). 

bila kita dah kawen ni, semestinya kita kena jaga MISS "WANITA" kita supaya dalam keadaan rapat, seperti kita masa anak dara dulu kan..tak semestinya muka je kena jaga ok.. "MISS WANITA " pon kena jaga. sangat penting lagi-lagi untuk suami kita jugak kan.. :) 

lagi-lagi yang dah beranak pinak tu .. WAJIB PAKAI NI!! KETATKAN KEMBALI! 

macam yang korang sedia maklum, bunga hanya akan share barang yang bunga sendiri dah pakai dan bagus, dan berkesan sahaja bunga akan share . jadi bunga akui yang bunga sendiri sudah mencubanya dan hasilnya sangat sangat top top meletop. nak cakap lebih2 tak boleh. malu pulak :') 

series, dalam masa 5 minit , MISS "WANITA" tu akan kembali dara. percayalah . bunga berani cakap camni sebab bunga sendiri dah pakai dan ishh tak taulah nak cakap camne sebab memang TERBAIK. 

_______________________________


BAHAN - BAHAN :

- POKOK KEMBALI DARA
- MANJAKANI GRED A
- HERBA TERPILIH
- KACIP FATIMAH 

herba ratu (perapat vee)

100% natural 
dijamin halal
dijamin berkesan
digunakan sejak turun temurun
5minit dah rapat
confirm suami anda terkejut !!!

khasiat:
merapatkan vagina
menghilangkan keputihan
menghilangkan bau busuk seperti ikan masin
merapatkan dinding faraj
membersihkan vagina
mengembalikan tenaga batin
menambahkan nafsu untuk "bersama"

cara pakai 1 : celupkan 1 jari kedalam paket MISS VEE ( pastikan jari tu basah ) , kemudian masukkan ke dalam MISS " WANITA " 

cara pakai 2:

untuk dijadikan 
✅ masker , scrub miss vee , pencuci miss vee dan juga sebagai "insert" untuk perapat.
tuang sedikit atas tapak tangan , campurkan dgn air..dan cuci, tampal atau scrub di miss vee anda.
untuk insert 
tuang sedikit di tapak tgn 
basahkan jari 
kemudian biar serbuk ditapak tgn itu lekat sepenuhnya di hujung jari 
kemudian insert kedalam miss vee waktu malam sebelum tdur
selepas insert dilarang bersama kerana dikhuatiri suami anda akan mengerang kesakitan akibat melecet dgn serbuk yg belum sebati dgn air lagi itu
tidur ,
esok pagi korek semula , dan anda akan dapati macam2 mslh vagina anda akan keluar , 

contohnya :
▶️gumpalan darah (mnandakan vagina anda masih tertinggal lebihan darah period yg tidak keluar sepenuhnya) 
▶️gumpalan putih (keputihan anda yg tersumbat didalam) 
▶️gumpalan hijau (keputihan tahap tinggi) ▶️gumpalan kuning dan berbau busuk (keputihan yg amat2 serius)
kandungan : Manjakani gred A, pokok kembali dara, kacip fatimah serta herba2 terpilih.

HARGA KAMI 

berat : 40g
harga : RM30 sm rm35 ss
postage sem RM7
postage ss RM11
tahan sehingga 5 bulan

jika berminat untuk mendapatkannya boleh inbox saya :) 
wassup saya 014-3638872



PLEASE LIKE OUR FACEBOOK FAN PAGES, TEKAN TEKAN LIKE/SHARE JE ^^

WHATSAPP 
VEE 
014-3638872


[ TESTIMONI PERAPAT ' MISS VEE ' ]




PLEASE LIKE OUR FACEBOOK FAN PAGES, TEKAN TEKAN LIKE/SHARE JE ^^

WHATSAPP 
VEE 
014-3638872

Comments

Most Popular Products :

Bubble Belly Oil

Krim WDTA Bahaya?

Beautywise Rejuvenating Set

Mamadil Women Love : Hanya terbaik untuk kaum hawa