News Board !

XS Perfect Drink (Mocha + Latte) Free Shaker

Image
XS PERFECT DRINK (SET MOCHA + LATTE) + FREE SHAKER Offer RM80.00 (Asal RM98.00) Sebarang pertanyaan / order? Klik link ini atau di bio 🌿 https://linktr.ee/djmbeautyherbs_hq ISI KANDUNGAN :  ✓ LATTE (PAGI) : 16 sachets ✓ MOCHA (MALAM) : 16 sachets KEBAIKAN XS PERFECT DRINK : ✓ Membantu menurunkan berat badan. ✓ Melangsingkan tubuh badan. ✓ Melancarkan proses pembuangan air besar / sembelit. ✓ Membantu proses detox badan. ✓ Meningkatkan metabolisme badan. ✓ Mencantikkan dan menganjalkan kulit. ✓ Memberi rasa kenyang lebih lama. ✓ Mengawal selera makan. ✓ Membantu membekalkan tenaga. ✓ Merapatkan Miss V wanita. ✓ Menganjalkan payudara wanita. ✓ Melancarkan haid. ✓ Mengurangkan keguguran rambut. KANDUNGAN XS PERFECT DRINK : Mocha : – Mocha detox, Non dairy creamer, Skim milk powder,Arabica coffee, Ekstrak kopi hijau, Manjakani, Serapat Latte : Non dairy creamer, Coffee powderArabica coffee, Latte powder, Manjakani,Se

4 agen utama Cashmere

Salam sayang dan salam penulisan, 

[ Selamat pagi! Mulakan pagi dgn bismillah, senyuman dan semestinya Cashmere! Kepada yg bekerja selamat bekerja yg di rumah tu selamat menunaikan tanggunjawab ya. Apa pun pekerjaaan x kira lah di luar rumah mahupun di rumah penampilan diri harus dijaga lebih-lebih lagi bagi wanita yg sudah berkahwin dan mempunyai anak terutamanya yg umur dah 3 series.. 

Haruslah ada teman sejati yg 2 ini. Kenapa ya perlu ada? Nah ni mau berkongsi sikit khasiat dalam satu botol serum Cashmere. 

Ada 4 ejen utama dlm sebotol serum ni ejen pemutihan, ejen anti penuaan dan ejen anti kedutan dan ejen anti oksidan. Ramai di luar sana yg tak tau pentingnya kesemua ejen ni dlm satu produk. Bila masuk umur 3 series rata2 para wanita akan berdepan dgn masalah kedutan garis2 halus di bawah mata dan bahagian mulut. 

Ada yg perasan akan hal ini dan ada yg tidak. Kalau x percaya tengok cermin cepat..bagi pengguna Cashmere jgn risau memang tak akan ada masalah ini ya.. 

Ini kerana ejen-ejen yg ada dlm serum berfungsi melambatkan penuaan, menghilangkan garis-garis halus kedutan di peringkat awal perubahan hormon pada kulit muka. Sekarang apa pula yg bestnya dgn foundation Cashmere ni? 

Itulah.. Sudah awet muda mesti mau kulit anjal pula kan..itulah fungsi kolagen + l-glutathione yg terdapat dlm foundation Cashmere. Foundation ini bukan sebarang foundation.. Kebanyakan foundation memang ada kandungan SILIKON. SILIKON ini ialah yg rasa likat2 waktu mau cuci muka tu tapi foundation Cashmere tidak ada ya sebab itu sah di bawa solat. Pelik kan tak likat tapi masih waterproof? 

Ya mmg pelik dan ajaib. Itulah kelebihan foundation ini..kena air pon makeup masih tahan lebih 12 jam! 

Bila mau cuci dgn pencuci muka pula senang tanggal dgn sekali cuci sudah bersih, say no to toner ya! Fungsi toner ni sebenarnya tak eok utk kulit boleh menghakis. 

Jadi Cashmerian x perlu risau lagi.. nah lagi satu ni mau kongsi juga ramai yg tak tahu semakin lama kita pakai ni foundation semakin putih kulit kita mcm dpt enjection vit c gitu.. mcm x percaya kan? Sebab tu kena cuba... foundation Cashmere ada UV protection SPF50. Itulah sebabnya kenapa perlu ada teman sejati dua ini ;) ]

Love,
Dhiya Afraa Bella  ♡ Whatsapp 0143638872 (Konsultansi kecantikan PERCUMA)


Comments

Most Popular Products :

Bubble Belly Oil

Krim WDTA Bahaya?

Beautywise Rejuvenating Set

Mamadil Women Love : Hanya terbaik untuk kaum hawa