News Board !

XS Perfect Drink (Mocha + Latte) Free Shaker

Image
XS PERFECT DRINK (SET MOCHA + LATTE) + FREE SHAKER Offer RM80.00 (Asal RM98.00) Sebarang pertanyaan / order? Klik link ini atau di bio 🌿 https://linktr.ee/djmbeautyherbs_hq ISI KANDUNGAN :  ✓ LATTE (PAGI) : 16 sachets ✓ MOCHA (MALAM) : 16 sachets KEBAIKAN XS PERFECT DRINK : ✓ Membantu menurunkan berat badan. ✓ Melangsingkan tubuh badan. ✓ Melancarkan proses pembuangan air besar / sembelit. ✓ Membantu proses detox badan. ✓ Meningkatkan metabolisme badan. ✓ Mencantikkan dan menganjalkan kulit. ✓ Memberi rasa kenyang lebih lama. ✓ Mengawal selera makan. ✓ Membantu membekalkan tenaga. ✓ Merapatkan Miss V wanita. ✓ Menganjalkan payudara wanita. ✓ Melancarkan haid. ✓ Mengurangkan keguguran rambut. KANDUNGAN XS PERFECT DRINK : Mocha : – Mocha detox, Non dairy creamer, Skim milk powder,Arabica coffee, Ekstrak kopi hijau, Manjakani, Serapat Latte : Non dairy creamer, Coffee powderArabica coffee, Latte powder, Manjakani,Se

Unleash the diva's in you #2 Cashmere

Assalamualaikum wbt dan salam penulisan,

Hari ni cik bell nak share lagi satu workshop by DJM Beautymetics with group of cashmere. Cik kak comel lote ni pakai code #002

[ Pon! pon! pon! testimoni nak lalu.. Peserta kedua ni nama dia Niza cantik manis kan orangnye. Gambar sebelum kulit Niza agak kering dan kusam tapi lepas sapu Serum Cashmere Gold Double Stem Cell dalam masa 5 minit je kulit dia jadi moist nampak segar sangat baru cantik natural je bila makeup. Niza pakai Cashmere Spotlight Cream Foundation kod #002. Lepas tu Niza request nak touch up sikit dgn compact powder bila close up nampak matte. Yang suka matte2 mcm ni boleh la pakai compact powder tapi jgn tebal2 sebab foundation ni dah ade talcum powder. Yang suke glowing2 tak perlu pakai compact powder. Gambar selepas tu macam tak percaya umur Niza da 30an n ade 3 org anak kan? SPOTLIGHT sangat! ]


Comments

Most Popular Products :

Bubble Belly Oil

Krim WDTA Bahaya?

Beautywise Rejuvenating Set

Mamadil Women Love : Hanya terbaik untuk kaum hawa