News Board !

XS Perfect Drink (Mocha + Latte) Free Shaker

Image
XS PERFECT DRINK (SET MOCHA + LATTE) + FREE SHAKER Offer RM80.00 (Asal RM98.00) Sebarang pertanyaan / order? Klik link ini atau di bio 🌿 https://linktr.ee/djmbeautyherbs_hq ISI KANDUNGAN :  ✓ LATTE (PAGI) : 16 sachets ✓ MOCHA (MALAM) : 16 sachets KEBAIKAN XS PERFECT DRINK : ✓ Membantu menurunkan berat badan. ✓ Melangsingkan tubuh badan. ✓ Melancarkan proses pembuangan air besar / sembelit. ✓ Membantu proses detox badan. ✓ Meningkatkan metabolisme badan. ✓ Mencantikkan dan menganjalkan kulit. ✓ Memberi rasa kenyang lebih lama. ✓ Mengawal selera makan. ✓ Membantu membekalkan tenaga. ✓ Merapatkan Miss V wanita. ✓ Menganjalkan payudara wanita. ✓ Melancarkan haid. ✓ Mengurangkan keguguran rambut. KANDUNGAN XS PERFECT DRINK : Mocha : – Mocha detox, Non dairy creamer, Skim milk powder,Arabica coffee, Ekstrak kopi hijau, Manjakani, Serapat Latte : Non dairy creamer, Coffee powderArabica coffee, Latte powder, Manjakani,Se

VGrip serum pengetat miss V


fakta
Hi dear,
Adakah anda menghadapi masalah berikut?
  • Faraj longgar dan tidak grip macam masa kahwin dulu.
  • Kurang teransang dan susah naik nafsu.
  • Sukar nak klimaks dan puas di ranjang.
Adakah anda menghadapi masalah di atas? Jika YA, anda wajib guna VGRiP – Serum Pengetat Vagina ini!VGRiP adalah satu-satunya produk di Malaysia yang mampu menyelesaikan masalah anda dalam hanya masa 5 minit.
Ya, tiada produk lain macam ni, boleh google kalau tak percaya. Produk macam ni belum pernah ada di pasaran lagi. ANDA memang kena cuba produk ni. Sebab apa ye kena cuba produk ni?
1
Anda kena cuba produk ini kerana:
  • Berkesan dalam masa 5 minit.
  • Ada KKM dan Halal.
  • 100% selamat dan sangat berkesan!
  • Suami anda pasti akan puji melambung selepas bersama.
  • Sesuai untuk semua orang yang dah berkahwin.
  • Ada jaminan pulangan wang jika ianya tak berkesan.
So apa tunggu lagi? Nak order dan cuba tak produk VGRiP – Serum Pengetat Vagina ni ?
Oh ya, dear mesti nk tengok testimoni-testimoni dulu ye kan? Ok, baiklah, dibawah ini adalah real testimoni daripada pengguna-pengguna VGRiP. Rata-rata sangat berpuas hati dan diaorang kata,
 “Rugilah kalau tak cuba, sebab produk ni memang berkesan, best, dan sedap. Hubby pon puji tak henti-henti. Kadang-kadang lebih 1 round. Memang rugi kalau korang tak cuba produk VGRiP ni.” 

TESTIMONI

(Produk belum launch, baru 7 hari di pasaran tapi da ada testimoni*).


1
2
3
4

Puan Nadiyah Asyikin – Klang
Dulu tak macam ni, lepas cuba pakai je, rasa best pulak, si dia pun cakap best sebab cengkaman tu makin kuat.
Puan Hamidah – Muar
saya dah pakai V-GRiP ni 4 hari, bila bersama suami, suami saya nak cuba 2 kali. Dia kata sedap macam baru kahwin.

Leen – Kemaman
Mmg best la VGRiP ni..sgt ketat dan grip mmg luar biasa. Lepas try test yg Leen beli aritu..mmg lain sgt… confident baik je rasa..Macam anak dara lorrr… Pasni kene beli banyak untuk spare..
P/s: Produk masih baru, jadi testimoni masih sikit.. Maaf ya.. Tapi memang dijaminlah berkesan.. Rugi x guna.!!

FAQ:
  • Penghantaran adalah percuma seluruh Malaysia, termasuk sabah sarawak.
  • Barang akan dipos menggunakan POSLAJU. Ambil masa 1-2 hari sahaja.
  • Kami akan jaga privacy produk anda dengan menulis as “Supplement“.
  • Cara guna akan diberikan bersama dalam bentuk pamplet.
  • Tahan 2 bulan untuk 1 unit VGRiP.

PROMOSI SAKAN

Pakej JIMAT

RM100 Sebotol

Tahan Utk 2 bulan Penggunaan
Percuma Penghantaran
*********************************

Pakej PROMO

RM180 – 2 Botol

Tahan Utk 4 Bulan Penggunaan
Percuma Penghantaran
Cara Pembelian
Untuk pembelian, dear boleh SMS/Whatsapp “VG90″ ke 014 3638872 

Comments

Most Popular Products :

Bubble Belly Oil

Krim WDTA Bahaya?

Beautywise Rejuvenating Set

Mamadil Women Love : Hanya terbaik untuk kaum hawa