News Board !

XS Perfect Drink (Mocha + Latte) Free Shaker

Image
XS PERFECT DRINK (SET MOCHA + LATTE) + FREE SHAKER Offer RM80.00 (Asal RM98.00) Sebarang pertanyaan / order? Klik link ini atau di bio 🌿 https://linktr.ee/djmbeautyherbs_hq ISI KANDUNGAN :  ✓ LATTE (PAGI) : 16 sachets ✓ MOCHA (MALAM) : 16 sachets KEBAIKAN XS PERFECT DRINK : ✓ Membantu menurunkan berat badan. ✓ Melangsingkan tubuh badan. ✓ Melancarkan proses pembuangan air besar / sembelit. ✓ Membantu proses detox badan. ✓ Meningkatkan metabolisme badan. ✓ Mencantikkan dan menganjalkan kulit. ✓ Memberi rasa kenyang lebih lama. ✓ Mengawal selera makan. ✓ Membantu membekalkan tenaga. ✓ Merapatkan Miss V wanita. ✓ Menganjalkan payudara wanita. ✓ Melancarkan haid. ✓ Mengurangkan keguguran rambut. KANDUNGAN XS PERFECT DRINK : Mocha : – Mocha detox, Non dairy creamer, Skim milk powder,Arabica coffee, Ekstrak kopi hijau, Manjakani, Serapat Latte : Non dairy creamer, Coffee powderArabica coffee, Latte powder, Manjakani,Se

Pengenalan DJM Group
Salam semua.. DJM Group? 

DJM Group adalah syarikat berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) di bawah naungan DJM CREW ENTERPRISE nombor pendaftaran SA0242217-K. Tarikh didaftarkan pada 12.12.12. 

Walaupun begitu kami mempunyai pengalaman sejak tahun 1999 lagi, hampir 14 tahun menceburi bidang penyampaian dj dan alunan muzik karoke. Usah gusar dan runsing kerna kami adalah pelengkap dan penyeri majlis anda. Kami tidak mendatangkan produk yang semetinya dari brand yang hebat tetapi kami menjanjikan kepuasan anda melalui aura dan kemerduan alunan muzik dari sentuhan En Murad (CEO DJM CREW).

 Anda semestinya terpegun mendengar dendangan lagu dari penyampai kami yang sering dikenali ramai sebagai DJM. Sering beroperasi di Port Klang dan kini maju melangkah di serata Selangor. KAMI PILIHAN RAMAI ! Artis terkenal tanah air juga telah menggunakan perkhidmatan kami, untuk menyetujui lagi boleh terjah gallery kami. Setiap butiran kata dari D.J.M Entertainmnet dilampirkan dengan bukti. Beroperasi setiap hari dari pukul 8:00am - 12:00am. Segala quotation atau sebarang pertanyaan anda boleh menghantar email ke djm.crew88@gmail.com. 


Servis kami?

Kami menyediakan produk berkaitan dengan muzik iaitu:
- Karoke majlis perkahwinan
- Event
- Andaman Perkahwinan/ Bertunang/ dll
- Sewa Khemah
- Servis Catering 
- Servis Photography
- Tempahan Hantaran/ Hamper/ Hadiah
- Gubahan Bunga Perkahwinan/ dll
- Pilihan produk kecantikan dan kesihatan yang diyakini berkesan, selamat.
- Muslimah closet


Kenapa mengambil masa yang lama untuk berdaftar dengan SSM?

PRAKTICE MAKE PERFECT !! Kami mengumpul seberapa banyak pengalaman sebelum menceburi bidang ini, kerna kami mengutamakan kualiti dari semburan kata. Apa yang diutamakan dalam D.J.M Entertainment adalah SERVICE, KUALITI, dan JAMINAN, setiap alunan yang suara didendangkan dari customer kami amat berharga. Di samping itu juga tarikh 12.12.12 amat berharga bagi kami kerna tiada lagi hari/bulan/tahun yang sama selepas 12. Harapan kami moga anak-anak syarikat di bawah naungan D.J.M CREW ENTERPRISE menjadi seperti tarikh 12.12.12 yang tiada penghujung dan pengakhirannya. Insyallah.


DJM Entertainment? DJM boutique Roses? DJM Beautymetics?

Servis karaoke, pakaian dan produk yang diyakini selamat dan berkesan (pilihan kami)


Apa perancangan di masa akan datang?

Untuk tahun 2013 kami akan membuka kedai kami sendiri yang memberikan segalanya dalam satu bumbung, kami juga akan membuka kembali D.J.M CAFE yang sering menjadi igauan para pelanggan kami. Kenapa ?? dan Di mana ?? TUNGGUUUU !!.. Selain itu pelbagai perancangan untuk D.J.M Beauty Health dan D.J.M Fashion n' Style, kami hanya ingin berpijak dengan kaki kami sendiri tetapi " JUST ONE FOOT CAN'T AFFORD TO MAKE A BETTER  STEP, WE NEED YOU TOGETHER WITH US TO BE A FEET, SO THAT WE CAN PERFORM IT PERFECTLY ". Kami memerlukan anda sebagai perangsang dan supporter utama kami, tanpa anda D.J.M CREW ENTERPRISE tidak akan dapat melangkah maju ke hadapan dan bertahan sehingga ke hari ini walaupun telah melalui pelbagai rintangan yang sangat besar, kami jadikan pengalaman dahulu sebagai penguat untuk kami menerus dan melebarkan lagi empayar kami. Insyallah.To be continued ....

Any inquiry feel free to contact us .. ^_^ 

Comments

Most Popular Products :

Bubble Belly Oil

Krim WDTA Bahaya?

Beautywise Rejuvenating Set

Mamadil Women Love : Hanya terbaik untuk kaum hawa